Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zdaclash Texture Hack V3

50patroll

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdaclash Texture Hack V3

Drużyny są niebiesko-zielone na każdej mapie!

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=371130a88cd7c6263a0303d6fc1a00633922f8872f9eade635a3cc78e8d7026d-1291042584

Instalacja:

Wchodzimy w folder steam ---> steamapps ---> common ---> call of duty black ops ---> main i otwieramy za pomocą winrar pliki iw_01.iwd ... iw_07.iwd

Następnie klikamy "dodaj" obok "wypakuj do" i zaznaczmy odpowiednie pliki które pobraliśmy.

Życzę miłej zabawy ;)

Zdaclash_texture_hack_v3.rar

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Powiem tak masz + za tego hacka.

Ale NIE POLECAM GO, już lepiej grać na normalnych skinach niż na takich (Brzydko to wygląda).

...

Opublikowano

a dasz może jakiegoś screena ?? :D

@up

właśnie po to są textury żeby widzieć przeciwników lepiej ale jak ty wolisz oglądać ich i podziwiać ich ekwipunek chociaż powinieneś w nich strzelać i rżnąć z noża ty wolisz na nich patrzeć xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

1105413248.png

Opublikowano

Wklejacie to do folderu main :D

Jest to gotowy texture hack który nie ingeruje w pliki gry i można go w dowolnej chwili usunąć :P

http://www.speedyshare.com/files/25467804/z_boy4538.iwd

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=017c9e8c2f24b084f840d30cf9d909ce215736ad6f73b7229dc2adc34a580829-1291183706

//Zakaz umieszczanie reflinków w sygnie

SsKoRpIoN

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W MW 2 grałem dosyć długo z texture z pół roku i do dzisiaj nie mam ban a wiec grając z texture w BO też nie dostane bana?

Bywalec
Opublikowano

Moj kolega gra z texturami juz z 10 dni i żadnych problemow

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

• 2 tygodnie później...
Bywalec
Opublikowano

Filmik jak to wyglada Mój odnośnik

Na filmie są czerwony i niebieskie modele. Dziwne... Jak byłem u kumpla to na każdej mapie niebieskie i zielone a nie czerwone.

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bo został wprowadzony patch do gry i już nie będzie działał. Musisz teraz zreinstalować lub ściągnąć pliki które podmieniłeś

3066.jpg
Opublikowano

hacka można wykluczyć z listy bo teraz jakiekolwiek podmienienie plików tego typu wiąże się z nie działaniem gry. Aktualizacja... Mówi wam to coś? ;d

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...