Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co Do Plikow Serwerowych Avalonmt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie!

pisze do was gdyż mam pytanie dotyczące plikow Avalonmt2.

jeśli ktos nie wie o jakie mi chodzi to chodzi mi o te: http://www.mpcforum.pl/topic/180189-download-wszystko-do-stworzenia-wlasnego-prywatnego-serwera-metin2/

tutaj zakladna "server files" i na koncu zakladka : " AvalonMT2 Server Files edit by paninax upload by paninax" ja pobieram z megauplad < 2 linki od gory>

a wiec mam kilka pytan:

1. w czym to otworzyc/wypakowac? da rade zwyklym winrarem czy potrzebuje innego programu?

2. czy muszę do tych plikow wgrywać dodatkowe pliki np bronie itp przez fillezille?

3. co znajduje się na tych plikach? < dodatki typu bronie i eq z isa>

4. czy są jakieś rzeczy o ktorych powinienem wiedziec?

PS. za pomoc dam + oraz 5 < jak ktos mi powie jak:D> glownie obchodzi mi pytanie nr 1.

zakladam server narazie hamachi pozniej zmienie go na globala jak bedzie wszystko dzialalo i dam GM. prosze o pomoc i pozdrawiam;]

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

1.użyj http://www.programosy.pl/program,dzielenie-plikow.html połacz je tym programem a puzniej win rar wypakuj lub win zip jak wolisz.

2.jest trochę epikow i hwang ale lepiej dograć wszystkie epiki.

3.nie all delux <<<a w dodatku nie otrzymuje się sm w reje tylko ty musisz ręcznie lub ci podam kody:D>>>

4.serw dobrze chodzi z 3gb ramu i netem 5 mb jak dasz 1gb i masz neta 5 gb z 20 osób pogra.

5.wymagane jest zainstalowanie nowego pliku game bo w tym starym zmiana bonow co 10 min

ciężko znaleźć dobra instrukcje gdyż pliku game niema tam gdzie powinien być ja go do dziś nieznalazlem

ale jest obejście instalacja całkiem nowego.

Opublikowano

mam problem ale po kolei:

1.polączylem te pliki jest fajnie mam je w Easy-FreeBSD.7z

2. otwieram je < prawy otworz> i mam portmapa portmapa.ini oraz FreeSBD- edycja Easy - Avalonmt2.vdi

3. i co teraz? jak sie nei myle mam pobrac program 7z do otwierania takich plikow?

4. jak je wypakuje to będa gotowe? < chodzi mi o plik mt2.vhd oraz mt2. vmc?>?

5. wasze sugestie;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

Opublikowano

1.bardzo dobrze.

2.tak wypakuj.

3.prosze temat org. http://www.mpcforum.pl/topic/192041-dlpliki-serwerowe-wersja-easy-modded-by-mt2isgreat/

wszystko wytłumaczone najpierw powiem tylko ze do tego trzeba virtualbox http://download.virtualbox.org/virtualbox/3.2.6/VirtualBox-3.2.6-63112-Win.exe

4.to pliki działajace na virtual box dzieki temu ich funkcjonalnosc i tak ze ci powiem dzieki temu nielaguja tak systemu macierzystego.

5.musisz przeczytac dokladnie temac co ci podałem i pobrac tego virtual boxa po wypakowaniu plik stanowi tak jakby juz sam w sobie wirtualny dysk

Opublikowano

a moze byc virtual pc tzn virtual machine? bo ten virtual box bo nie dla mnie nie:D oczywiscie jak wymagany to go uzyje;]

Opublikowano

dobra mam ale mam problem z " * Klikamy "Dodaj", wyszukujemy dysk FreeBSD - AvalonMT2 Edition, wybieramy dysk z menu." to jest w instrukcji. tylko problem bo nie mam tego pliku, gdzie go znajde albo skad mam go wypakowac? chyba ze musze sciagnac jeszcze raz pliki z tego tuta http://www.mpcforum.pl/topic/192041-dlpliki-serwerowe-wersja-easy-modded-by-mt2isgreat/ ??

Opublikowano

Mam też1 problem ten sam co tutaj lecz ty już go wykonałeśa ja nie... Jak wypakować ten easy freebsd Jaki programem poleci plusik za odp :)

Mój nick: .SpecOdPopisu.