Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nisko Ulepszona Wędka Lepiej Łowi?

Badek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio wystawiłem (przez chyba jakieś łącznie 70h) 2 FB:

- wędka +4, czas 2650, potem 2900,

- wędka +1, czas 2850.

I tutaj chodzi o wyniki. Wędka +4 wyłowiła 12 małży, a +1 wyłowiła aż o 3 RAZY więcej! Co ważne, kiedyś test wyszedł podobnie, a łowiłem przez jakiś tydzień. Więc czy im wyższy poziom ulepszenia wędki, tym lepszy drop? Zapraszam do rozmowy...

Opublikowano

Jeśli tak mówicie to to przetestuje i uważam, że to może byc prawda....

Po co chcąą, żebysmy wędke ulepszali ( my myślimy, że będzie lepiej ), a oni wydadzą kase i do tego nie zarobią więcej...

Przynajmniej ja tak sądze...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jest roznica wedki +1 a np. jak ja mam +7 na lepszej wedce o wiele mniej jest drobnych ale z malzami nie testowalem ile leci ale iem ze perel jest na 100% wiecej z malzy

Opublikowano

Dokładnie. Mając wędkę +2 20/20 ( lub 30/30 nie pamiętam xF ) rybki brały bardzo dobrze. Ulepszyłem i.. Znowu na 2-3h tylko 5+ małży.. ;/

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

co ma wędka do małży ? ;o chyba nie wyławiacie z wody małż a ryby...?! na wędce +7 którą mam rybek jest dużoooo więcej od tej która jest +5

Opublikowano

To wszystko zależy od szczęścia, ja jadę na kilku fb, i np. jak mam poziom wędki na kilku kontach taki sam, to na jednym koncie nieraz wpadnie ze 3 razy więcej małży niż na drugim. A na drugi dzień na tym fb co było mało małży wpada najwięcej, a tam gdzie było najwięcej jest najmniej. Po prostu jak się trafi.

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...