Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Czy W Tej Chwili Jest Jakiś Działający Hack

CombatArms priv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam zostawić puste pole przy rejestracji o nazwie Referrer gdy je zostawiam wyskakuje mi komunikat ze strony że pole jest puste co mam zrobić mam zmienić ip ?? ach cholera jasna co jest posty mi sie dublują same jasny gwint !!!!

JEBNIJ - TO NIE BOLI ....

Opublikowano

dobra ale zaś teraz jak wpisuje byle co w tą rubryke normalne litery itd wysakkuje mi takie coś Please use words in your username

Ma nie być byle co lecz kogoś nick co na Gsys ma konto -_-

9368_gold.png

Opublikowano

nie muwie o Reffer to jest dobrze już teraz o Urser name nic mi nie wchodzi help a jakbyś mugł zarejestrój mnie plz

Nie bo dostanę bana na Gsys za multi konta ....

Po próbuj .

Tłumacz sobie tamte słówka po angielsku .

9368_gold.png

Opublikowano

Załóżcie sobię konto na GoronSys

Mogą używać Gordona nawet 3 osoby na raz.

Więcej nie próbowałem xD.

Pozdrawiam.

\m/ METALman \m/

Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;])dlametalav2.png

Opublikowano

Załóżcie sobię konto na GoronSys

Mogą używać Gordona nawet 3 osoby na raz.

Więcej nie próbowałem xD.

Pozdrawiam.

\m/ METALman \m/

Zrozum iż ja mam tam konto i on poprosił mnie o założenie mu nowego ....

Czyli ja dostanę bana za multi konta .

9368_gold.png

Opublikowano

a właśnie coś na stronce niedziała albo cos?? klikam enter gordon sys i znowu to samo się wyświetla ..... i tak ciągle..

w ogóle nie da się wejść na strone główna... nie wiem czemu.. a wam działa?? bo mi od wczoraj niechodzi strona g sys

22ae6f0a29b7.gif

cooltext453009762.gif

Pomogłem daj +

Pomogłeś mi daje +

Opublikowano

nooo to chyba admin coś robi na serwie.....

tak podejrzewam ....

22ae6f0a29b7.gif

cooltext453009762.gif

Pomogłem daj +

Pomogłeś mi daje +

Opublikowano

tego to ja już nie wiem ;D heh ^^ może dzis na wieczór... chyba :DD

22ae6f0a29b7.gif

cooltext453009762.gif

Pomogłem daj +

Pomogłeś mi daje +

Opublikowano

Combat Arms priv 9 postów = warn

a tak ogólnie to omek nie dostaniesz bana bo w regulaminie jest napisane ze mozna miec 2 acc bo np dla brata moze byc

cytat z regulaminu gsys:

*1:4; you are allowed 2 accounts per IP address, if one of the 2 accounts are banned the second account will be banned also (considered "Ban Jumping"), if you create 2 accounts within the same day they will be banned also, we at gordonsys understand that you could possibly have siblings that would like to join the site as well this is why 2 (TWO) accounts are now acceptable. (this rule is Implemented by the staff at Gordonsys, if we feel for any reason you are abusing this Rule it is our decision whether or not you remain banned or bans are lifted.

tlumaczas w skrocie mozesz miec 2 acc ale jezeli jedno konto dostanie bana drugie rozwniez zostanie zbanowane

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Combat Arms priv 9 postów = warn

a tak ogólnie to omek nie dostaniesz bana bo w regulaminie jest napisane ze mozna miec 2 acc bo np dla brata moze byc

Ogólnie nie jestem pewien .

2 Konta z tego samego IP ?

Raczej uważane są za multi .

9368_gold.png

Opublikowano

mam problem z gsys loaderem gdy wpisuje swoje pasy pojawia mi serwer error i coś tam dalej i nic za każdym razem ten error się pojawia czy to winna moich pasów bo ja wpisuje to co wpisywałem na stronce jako username i hasło więc nie wiem jeśli ktoś pomorze dostanie +++++

JEBNIJ - TO NIE BOLI ....

Opublikowano

gostek ty masz jeszcze smialosc pisac nastepne posty 9 ci nie wystarczy musiales 10 dowalic ?

ja tez mialem taki error i co jakos nie placze poprostu gram 100% legalnie

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

gostek ty masz jeszcze smialosc pisac nastepne posty 9 ci nie wystarczy musiales 10 dowalic ?

ja tez mialem taki error i co jakos nie placze poprostu gram 100% legalnie

nie ma limitu na posty w temacie ... możesz mieć ich nawet 100000000000 jeśli mają sens, i nie są pod sobą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...