Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Za10Groszy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio natknąłem się na stronę

To jest ukryta treść, proszę

Wiem na czym to polega, że to oszustwo powiecie ble ble ble ze wygrywa tylko sprzedawca. O tym wiem i gówno mnie obchodzi ile on na tym zarobi interesuje mnie ile na tym JA zarobię. Więc szukam udokumentowanych przypadków wygrania czegokolwiek z tego serwisu, lub opinii ludzi którzy tam grali.

Dużo osób myśli, ze stawiają tam boty które podbijają cenę towaru i one same wygrywają, a ty odchodzisz z niczym.

Co o tym myślicie ?

Nie zamierzam wkładać jakichś śmiesznych pieniędzy typu 10 zł, bo na tym tylko stracę, także poproszę o info.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Przyglądając się dotychczasowym aukcjom zastanawiałam się, jak to możliwe, że chcąc wygrać jakąś rzecz, jedni „zabijają się” i wydają na to mnóstwo pieniędzy, a inni wkraczają do gry i jakby „od niechcenia” wygrywają...

Kiedyś byłam świadkiem, jak dwie osoby bardzo długo i wytrwale toczyły ze sobą walkę o jakiś fajny aparat fotograficzny. Nagle, jako trzeci gracz, pojawiła się jeszcze jedna osoba. Zanim się zorientowałam, było już po aukcji. Z niewiadomych powodów, z dotychczasowych graczy najpierw wyłączył się jeden, a za chwilę drugi gracz. Wygrał ten trzeci, wydając zaledwie kilka bidów!

To było tak zaskakujące, że pomyślałam, iż na tej stronie pewnie dochodzi do jakichś fałszerstw czy nadużyć. Niebawem zmieniłam zdanie. Wyobraźcie sobie, że kilka dni później mnie przytrafiła się dokładnie taka sama sytuacja! Planowałam włączyć się do gry o pakiet 1200 bidów. Od dłuższego czasu obserwowałam rozwój wydarzeń. Jedna z aukcji trwała już bardzo długo. Pomyślałam, że spróbuję. Włączyłam się. Zanim zdążyłam opatrzyć się z moim loginem wśród innych grających osób, wygrałam aukcję! Niemalże w jednej chwili odpadły dwie dotychczasowe osoby, dzięki czemu mogłam cieszyć się z wygranej. Bardzo intrygujące są takie zaskakujące rozstrzygnięcia. To doświadczenie uświadomiło mi, że wygrać może naprawdę każdy.

Pozdrawiam

sympatyczka

źródło : http://blog.za10groszy.pl/2010/05/niespodziewana-wygrana.html