Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kredyty? Pomocy!

specnaz002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupuje 800g1 credits gdzie je kupić za złotówki (allegro czy gdzie?) jeśli allegro to przyjdzie jakiś kod???? gdzie go wpisać? co dalej?

aaa... Kim grać? (inżynier, medyk, sniper, asullt, czy heavy)

Co kupić za 800 kredytów

@Edit Aha jeszcze jedno pytanie czy jak kupie załóżmy M60 na 5 th slot czy on mi sie odblokuje (hodzi o kredyty)???

UCZCIWI DOSTANĄ +++

Opublikowano

jak kupisz na allegro to kod nie przyjdzie tylko z pay scafe card jak kupisz za credyty m60 na 5 slot to sie nie odblokuje sam zalezy kim chesz grac ja ci polecam medica i za 800 g1 kup na niego mp7a1 gold na 8 slot

pr0lowek88.png
Opublikowano

tak 8 się odblokuje

a co do psc to to jest karteczka z numerkiem ( te 1200 g1na playspanie możesz kupić taniej bedzie)

psc mozesz na 100% kupić w vobisie i chyba w media expert (w me podajesz nr telefonu a w vobisie drukują ci kod)

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

SKACZ LAMUSIE !!!

http://www.mpcforum.pl/topic/376714-tut-zawsze-dzialajace-opk-%3B/ <<<<<

ModemTaping i opk po każdym update

http://www.mpcforum.pl/topic/376770-overclocking/

Overclocking w warrock-u

hmmm... co mi tam... WALNIJCIE -

Opublikowano

nie radze kupować na raz 1200g1 bo to jest o wiele droższy wydatek...

Jak wiesz co to playspan zrób sobie konto ( dostajesz 100pkt ) a 400g1 kosztuje 500pkt

Znajdujesz kod na zniżke 10% i kolejne 50pkt odpada.

500-150=350pkt

Więc jak chcesz kupić 1200g1 (3x 400g1 ) potrzebuje 3x 350pkt = 1050pkt

A 1000pkt kupujesz na 10 dolarów ~~ z 35zł

A normalnie byś zapłacił 50 więc za te 15 zaoszczędzone zł możesz kupić jeszcze dodatkowe 400g1 ;]]

Myśle że zrozumiałeś... jak masz jakis problem z tym napisz na pw.

Opublikowano

Sorki odpowiedzi troche nie na temat kupuje na allegro ok??? i co mam kupić (nikt nie powiedzial)

a co do premki. myślałem nad tym mam 12lvl to dupne rzeczy kupie moze jak 16 dobije to sie oplaca

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...