Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.Pl Czy Tiveria.Pl

UppsiK

Global czy priv  

33 użytkowników zagłosowało

1. 1. metin2.pl czy tiveria.pl

• Tiveria.pl (prywatny serwer)
      14
    • Metin2.pl (global)
      19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialbym pograc na globalu jak w rok temu ale nikt tam z tych co znalem nie gra. Za to na tiveti gra 1 kolega :)

No wiec gzie polecaie mi grac?

3-majcie sie :) zaraz ide spac ;D

;)

Bywalec
Opublikowano

Zdecydowanie PL jak już tam wcześniej wspominali priv to syf ;p

Pompa Jak Skurwysyn

METIN2.PL - 76LV

4H4 OWNED

Opublikowano

Może byś grał na tivieri? :)

Nie wiem czy nei załatwy bo w jeden day przy dobrej grze można zrobic 40 a na PL coś kolo 30 więc wybor należy do cb ja gram na tivieri mam juz kilka postaci 60+ ;]

Opublikowano

Metin2PL dlaczego ? Tiveria to śmieć co zrobisz dobijesz postaciami 70lvle+ i co dalej?? na PL to satysfakcja z wbitego lvla , zdobycia itemu .(POLECAM :*)

Metin2SG nie dlaczego ? No może nie ksują itp ale tam moim zdaniem nie ma satysfakcji ja się tam bardziej czułem jak na privie kulka czerwona.. itp (NIE POLECAM)

Metin2US nie grałem ale z tego co wiem to to samo co PL ale tam nie ma duzo noobów ;p (POLECAM)

Metin włoski tak czemu? bo włosi to bardzo dobrzy ludzie wbijam a tu typ do mnie po włosku czy exp? i podexpil od 1 do 20 potem przyszedl glowna postacia 40lvlem i mi podexpil 30 ;P polecam na MaxXa lecz PL WYMIATA

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Myślę , że dostałeś już wystarczającą ilość odpowiedzi . Ja polecam Ci pograć na jakimś globalu ponieważ masz pewność , że 'NIGDY' nie padnie a na privach takiej nie masz.

Closed

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...