Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Silnik Gry Shakes & Fidget

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie szukam silnika do gry Shakes & Fidget.Za udostepnienie mi takiego silnika jestem w stanie kopsnac jakies doladowanie czy cos w tym stylu.Z gory thx ;]

Sorrka za chaotyczną wypowiedz ale mialem malo czasu na jej napisanie ;]

Opublikowano

Nie ma , silnik autorski nikt Ci go nie udostępni. Chociaż napiszę coś co ja uważam - nie musi to być prawda ofkors... Choć nie grałem , to widziałem i przypomina mi to trochę tryb gry w Gladiatusa. Niestety tego też nie znajdziesz ... Ostateczność to silnik " Spartakus " ? za 30 zł gdzieś go widziałem nie pamiętam gdzie. Spróbuj go przerobić .

Opublikowano

Niema i raczej długo nie będzie silnika SF a mam nadzieje że w ogóle nie będzie.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

@SeetroX ma rację. Jedynie silnik Spartacusa za 10zł.

http://gryviawww.pl/?x=spartacus_engine

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano
.Za udostepnienie mi takiego silnika jestem w stanie kopsnac jakies doladowanie czy cos w tym stylu

lol, Nikt nie ma takiego silnika. Wątpie, żeby ktoś próbował nawet zrobić podobny samodzielnie, a na pewno nie udostępni go po takiej "cenie".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...