Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shotguny

wojtek145

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka powiedzcie mi czym sie roznia te bronie od siebie (oprocz tego ze wygladem) M4 Super 90 a Winchester 1300 ??

chodzi mi jaki maja damage speed accuracy i recoild

Opublikowano

Wichester lepszy. Wolniejszy, ale za to o wiele mocniejszy. Sprawia też wrażenie masywniejszego.

M4Super90 to mała, cicha, ale szybka "pierdziawka", którą cięzko ubić.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

M4 Super 90 – kolejny shotgun, trochę szybszy od swojego poprzednika, dzięki w pełni automatycznemu trybowi strzelania, natomiast obrażenia ma na podobnym poziomie co Winchester. Wydaje się być jeszcze bardziej zabójczy na bliskie odległości, ale już na średnie i dalsze dystanse pociski kompletnie się „rozłażą”, co sprawia że praktycznie musimy wystrzelać cały albo większość naszego 8 – nabojowego magazynku aby pozbyć się oddalonego przeciwnika. Na uwagę zasługuje również atrakcyjny wygląd tej broni, jednak z nim wiąże się również pewna „siara”, ponieważ z umieszczonych z boku broni naboi nie da się korzystać, więc w sumie po co one tam są ? Tylko dla picu…

Winchester – pół automatyczny shotgun Winchester 1300 nie należy do szczególnie śmiercionośnych broni, owszem da się nim wymiatać ale potrzeba na to sporo treningu ponieważ z początku ta broń jest trudna do opanowania i rzadko się zdarza że uda nam się położyć przeciwnika jednym strzałem a na ten drugi może już zabraknąć czasu.

Bezpośrednich danych o damage itd. nie znalazłem

Jeśli pomogłem daj plusa :) jeśli nie to też daj plusa :)

18706.png

Mój demot ! :)

Gorące zdjęcia +18

13 postów

26 postów

52 posty

78 postów

104 posty

130 postów

156 postów

182 posty

208 postów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...