Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Mapy Ox

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

BO KOMENDA /GO O JEST DO TELEPORTU DO DOLINY BO DOLINA MIAŁA NAZWĘ "Orktal" GDZIEŚ TAM CHYBA NA US METKU, A KOMENDY SĄ PO ANGIELSKU :) KOMENDA NA START OX JEST /open l l te l l to są litery L L. Mam nadzieje, że pomogłem jak tak daj add.png

98705216.jpg
Opublikowano

Czy tak ciężko samemu poszukać 5 minut tylko tworzyć niepotrzebne tematy ? Były już takie i będą zapewne ...

Tu znajdziesz spolszczenie pytań:

To jest ukryta treść, proszę

Jak pobierzesz to wgrasz na serwie do quest`ów

1325607230-U48159.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wszystkich.

Wiem ze offtop ale jak wpisuje komendę /go o lub coś to mnie bierze na dolinę... albo jak włączam OX !!!! to idę do Uriela biorę wejdź na OX to nic się nie dzieje. Mam questa i wszystkie pytania po polsku.

Jak ktoś powie mi o co z tym chodzi będzie oczywiście za pomoc + lub 5. Mam nadzieje że ktoś pomoże :P Pozdrawiam All !!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam wszystkich.

Wiem ze offtop ale jak wpisuje komendę /go o lub coś to mnie bierze na dolinę... albo jak włączam OX !!!! to idę do Uriela biorę wejdź na OX to nic się nie dzieje. Mam questa i wszystkie pytania po polsku.

Jak ktoś powie mi o co z tym chodzi będzie oczywiście za pomoc + lub 5. Mam nadzieje że ktoś pomoże :P Pozdrawiam All !!

Zapewne posiadasz pliki paninyx & holywar... Wlasnie na tych plikach nie da sie Teleportowac na Arene OX .Pliki sa bardzo fajne i Stablilne bym powiedzial ale Duzo bugow jest co do map gdyz nie przenosi.

Jezeli chcesz sie przeniesc na arene to wpisz: /warp 8704[spacja]0

Ale tak jak mowie na plikach paniny nie przeniesie.Na raina dziala wszystko OK,na Sui nie wiem nie sprawdzalem.

Pzdr. narka333