Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yitian2 Client

Crezjer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.Chciałem zacząć grać w Yitian2 (Grałem za czasów Xlast'a) ale jak wezne downolad jest jakiś error...Bym mógł prosić o link?Dzięki.

Poszukujesz najlepszego bota do gry Metin2!?Jak tak to otwórz spoiler!

Link:http://www.speedyshare.com/files/25151650/Metin2_BOT_By_Crejzer.vbs

Opis:Witam.Przedstawiam wam całkiem dobry cheat do Metin2!Wystarczy że go wrzucisz do folderu z metkiem i odpalisz ;].Miła gra gwarantowana!Wykrywacz metków , łamanie haseł...Nie nabieraj się na inne!Ten cheat ma najważniejsze funkcje!Wykrywa metki , expbot , pije potki , itp!To tylko pare funkcji!

Podobał Ci się mój żart?:D Daj + ;p

Opublikowano

Nie wyraziłem się jasno!?TEN LINK NIE DZIAŁA!

Poszukujesz najlepszego bota do gry Metin2!?Jak tak to otwórz spoiler!

Link:http://www.speedyshare.com/files/25151650/Metin2_BOT_By_Crejzer.vbs

Opis:Witam.Przedstawiam wam całkiem dobry cheat do Metin2!Wystarczy że go wrzucisz do folderu z metkiem i odpalisz ;].Miła gra gwarantowana!Wykrywacz metków , łamanie haseł...Nie nabieraj się na inne!Ten cheat ma najważniejsze funkcje!Wykrywa metki , expbot , pije potki , itp!To tylko pare funkcji!

Podobał Ci się mój żart?:D Daj + ;p

Opublikowano

Uwaga ogłaszam konkurs na shakowanie tego dennego serwera kto uważa tak jak ja że należy im się włam i skasowanie tego ich złodziejskiego serwera ,każdy z temu to popspolity złodziej i menda i żeby było jasne o kim mowa wymienię może po nickach o kogo mi chodzi NR.1 główny Administrator frost człowiek który wyręcza się innymi małolatami jakim jest sam do złodziejskiego procederu NR.2 Zonni dzieciak który jak tylko mu się pali grunt pod nogami spie...la szybciej niż Husain Bolt na 100m jednym słowem przerażone dziecko które zakosztowało troszkę władzy i kasy która mu bije na dekiel (ps. zonni wlep sobie mózg ) NR.3 zramolały dorosły facet Vicuse 32 letni elektryk prawdopodobnie bez rodziny jakiś zpedolony na umyśle z kompleksami człowiek który już wyleciał z ciepłego kurwidołka całego Teamu ale szantażem wymusił przyjęcie go z powrotem i dalej wykorzystuje swą przewagę jednym słowem jedno wielkie kurestwo kolejny NR.4 Karpik znany jako CareDiem najbardziej moim zdaniem zakłamana postać w tej grze niedawno odszedł ze teamu i przez jego niekompetencje wiele osób zostało okradzionych chodzą pogłoski że nadal ma dostęp do zbanowanych kont i handluje itemkami z tych kont a i jeszcze słowo wyjaśnienia czemu zakłamana jego prywatna postać jest oficjalnie uważana za najlepszą sure serwera jego rekordy dmg robią rzeczywiście wrażenie tylko zastanówcie się w jaki sposób on ma takie osiągi heh ale mało ważne ostatnimi czasy była cofka i całe eq stracił calutkie od tego momętu miał czas na bycie GM'em i kompletowanie (podobno w grze )eq jakimś dziwnym trafem ma z powrotem eq jakiego nie mają ci co nic nie stracili (2x niebian 7 bon hwang 7 bon butki ze smoka 7 bon mag z is 7 bon i kto wie co jeszcze i sam sie przyznał że w is za 100pln kupił same bony 6-7 ) czy to jest do osiągnięcia w tak krótkim czasie sprawując funkcję GM'a ???? wątpię w dodatku moc jego prywatnej postaci wróciła do normy z przed cofki -oto jego wyniki

Ognisty Duch: CarpeDiem DMG: 50100

Ogniste Uderzenie: CarpeDiem DMG:54372

Duchowy Cios: CarpeDiem DMG: 58,727

Mroczne Uderzenie: CarpeDiem DMG: 54488

Mroczna Sfera: CarpeDiem DMG: 105392

jednym słowem kurwiszon i kłamca nie dość że jego koledzy zabierają innym itemki przez nich bonowane i zapłacone to jemu wolno i innym znajomym tak to jest prawda GM'i robią swoim znajomym itemki NR.5 VIXEN hmm o niej się nie da wiele złego powiedzieć ale jej osoba jest tak samo zakłamana raz podpiera się regulaminem że administracja nie oddaje utraconych przedmiotów ale jak przychodzi co do czego i sprawa jest poważna i jest 90 %prawdopodobieństwa że ktoś z tym pójdzie na policje to itemki odzyskują żeby tylko zagłaskać i ukręcić łeb sprawie tak każdemu komu coś ukradziono na serwie został oszukany bo są tacy co odzyskali i nadal będę odzyskiwać ukradzione itemki dlatego przewiduje nagrodę dla osoby która skutecznie zhakuje ten serwer coś na przykład usunięcia całej bazy danych no może nie całej ale znaczącej ilości sądzę że po kolejnej cofce albo włamaniu znajda się chętni na zgłoszenie sprawy gdzie trzeba

coś na koniec ode mnie pierdolcie się gam nadal i będę obserwować wasze poczynania z nadzieja że ktoś znowu się do was włamie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...