Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup Deski Snowboardowej,Wiązania,Buty Snowboardowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem w tym lub w przyszłym sezonie zakupić deskę snowboardową jestem początkujący i wiem tylko tyle najlepiej dla początkujących to zakupić deskę miękką ja warze ze 40 lub 50 ;] a więc na tą wagę zakupić najlepiej do 150 cm

Tylko nie wiem o co chodzi z wiązaniem to się liczy jak na rozmiar tułowia ja mam rozmiar S i czy ma być tak jeszcze żeby dobrze usztywniło buta snowboardowego ja mam rozmiar 43 ;] no tak 42-43 i czy opłaca się kupować deskę używaną bo z tym piszą że uważać trzeba bo oszukują ze stanem deski lub że jest twarda lub miękka

Legenda
Opublikowano

Witam chciałem w tym lub w przyszłym sezonie zakupić deskę snowboardową jestem początkujący i wiem tylko tyle najlepiej dla początkujących to zakupić deskę miękką ja warze ze 40 lub 50 ;] a więc na tą wagę zakupić najlepiej do 150 cm

Tylko nie wiem o co chodzi z wiązaniem to się liczy jak na rozmiar tułowia ja mam rozmiar S i czy ma być tak jeszcze żeby dobrze usztywniło buta snowboardowego ja mam rozmiar 43 ;] no tak 42-43 i czy opłaca się kupować raczej kupić deskę używaną bo z tym piszą że uważać trzeba bo oszukują ze stanem deski lub że jest twarda lub miękka

Skoro jesteś początkującym kup sobie jakąś tanią z Atomica powinna wystarczyć.

I nie radze używanych, słaba jakość nawet jak piszę Burton to i tak może się to okazać podróbą.