Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yyyy Wh..?

wreckk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Mam pakie pytanie ponieważ przed chwila gralem w multi i patrze za jakas parowa mnie zbaije i czycha na mnie mam ducha i tłumik i ninja wiec mnie nie widac ani nie slychac..

Chodzi o to ze polowa mojego teamu nazekala ze on ma wh.. Zacampilem sie takim miejscu z emnie nei widac patrze a tu ten typ mnie przez sciane zbaija :F

To bylo o ze sie zacaplilem ze mnie widac nie bylo bylem za murem nie mogl mnie widziec ani slyszec bo nie strzelalem ani nic a tu mi wyskakuje za rogu i nawala i normalnie widac bylo ze WH ma :F ludzi nie widac a ten do nich strzela przez sciany :F

Czy WH jest juz? To mnie ciekawi strasznie cyz jest WH ...

DUPA :D

Opublikowano

OMG, a w kino sobie nie łaska zajrzeć i sprawdzić czy celował w ścianę? Wtedy chyba wiadomo że ma WH. Czity były po 2H od premiery.

29dvaqe.jpg
Opublikowano

Siema.

Mam pakie pytanie ponieważ przed chwila gralem w multi i patrze za jakas parowa mnie zbaije i czycha na mnie mam ducha i tłumik i ninja wiec mnie nie widac ani nie slychac..

Chodzi o to ze polowa mojego teamu nazekala ze on ma wh.. Zacampilem sie takim miejscu z emnie nei widac patrze a tu ten typ mnie przez sciane zbaija :F

To bylo o ze sie zacaplilem ze mnie widac nie bylo bylem za murem nie mogl mnie widziec ani slyszec bo nie strzelalem ani nic a tu mi wyskakuje za rogu i nawala i normalnie widac bylo ze WH ma :F ludzi nie widac a ten do nich strzela przez sciany :F

Czy WH jest juz? To mnie ciekawi strasznie cyz jest WH ...

naucz się pisać po polsku, japierdole jak to czytam to rzygać się chce...

Opublikowano

@up

cheaty były już na bete ;p

@miłosz1428

faktycznie piszesz jak byś miał 11 lat albo był ostro zjarany -.-

1. A bety nie było (wyjątek na xboxa i to jeszcze zamknięta)

2. Szkoda słów.

aqcu39P.png
Opublikowano

wh do pobrania

Wallhack (F7)

ESP (F8)

Aimbot (F9)

Lambert (F10)

Instrukcja:

1.Otwórz Call of duty Black Ops

2.W grze uruchom Black Ops hacka

nie ponoszę odpowiedzialności za stratę kasy i ban

-------------------------------------------------------------------------

Mój odnośnik

Opublikowano

OMG, a w kino sobie nie łaska zajrzeć i sprawdzić czy celował w ścianę? Wtedy chyba wiadomo że ma WH. Czity były po 2H od premiery.

Czit był już 1 dzień PRZED premierą :rolleyes:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...