Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Kto To ?

pawel116

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Grając w Combata zauważyłem gracza bez nicku. Wszedł na serwer choć był już 9 na 8! ( Na screenie tego nie widać , gdyż za późno go zrobiłem)

Grałem na serwerze platinium.

Czy może być to GM ?

combatarms00op.jpg

Uploaded with ImageShack.us

2njaqky.jpg
Opublikowano

Dzisiaj jak grałem cw to też takie coś było, zastanawiałem się co to może być z ranga traine xD

Myślałem że się coś źle wczytało.

Opublikowano

GM gra na normalnych postaciach.

wydaje mi się to być bug z niektórymi postaciami.

Wszedł na serwer choć był już 9 na 8!

na screenie jest was w teamie 7+on ... a nie 8+on ...

Opublikowano

był już 9 na 8! ( Na screenie tego nie widać , gdyż za późno go zrobiłem)

na screenie jest was w teamie 7+on ... a nie 8+on ...

czytać umieć trzeba ^^ (zrobił za wcześnie screena/nie chciało mu się robić drugiego xD)

shoob.png

Opublikowano

To nie GM na 100%

GM ma zamiast znaczka rangi napis GM.

Poza tym GM ma normalnie wyświetlany nick.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

omggg

jak zlozycie nowe konto i zalogujecie sie juz na ca w grze to pokazuje wam sie strona do wybrania jakiegos nicka wystarczy dac proste "space" i to wszystko....

komputer uzbnaje to jako nick bo odstep od poczatkowwgo miejsca jest zajety przez wlasnie spacje....

Opublikowano

jamjestmaciej to nie tak bo jakby wszedl w czasie trwania cw

my tak kiedys wygralismy cw bo wlasnie mielismy o jednego wiecej na tabeli sie pokazywalo ze jest 5 vs 4 xDi potem zostalo do konca 2vs 1 chociaz naprawde bylo 1 vs 1

przy okazji byl jakis kabel na tym forum co zreportowal jakiegos uzytkownika (nie pamietam kto to byl) a ty wystawiasz swoj nick

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

zwróćcie uwage na to że są same wysokie LVL'e a tu nagle znalazł się Trainee Bez Nicku 100% GM

[

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSswGAnyS2M11-fF_vrbZ69Y76KFRhTOIjgjTagx1Hoz2N8aD0&t=1&usg=__Ac6-PXZrnFHCWUGtslZI-txDEU8=

[/url]
18706.png

10 postów [x]
15 postów [x]

25 postów [x]
30 postów [x]
50 postów [x]
75 postów [ ]

105 postów [ ]
120 postów [ ]
180 postów [ ]

Opublikowano

dzisiaj jak grałem z kumpla konta z graczami z klanu i na roomie było haslo gralismy na eli pro to miedzy soba i doszedł jakiś niemiec do nas po czasie dopiero zobaczylismy ze gra z nami niewiem jakim sposobem do nas weszedl ??

Opublikowano

@UP pewnie hasło odgadł, pewnie hasło było lol czy coś takiego, ja na dużo roomów tak wchodziłem- lol to najpopularniejsze hasło w CA :)

shoob.png

Opublikowano

Ja w ciągu miecha grania zobaczyłem może z 3 takie postacie. To po prostu jakiś bug, sami wiecie, że całe menu przed grą laguje. Czasem nawet jak dodam kogoś do friendow, to pokazuje mu sie zaproszenie po tygodniu. Bug gry jakiś lub cos w tym stylu.

Czasem mialem inna sytuacje. Wbijam na serwer a tam trwa gra (najczesciej kwarantanna) i koleś ma nick na szaro (że dedł) a chodzi i wgl. Czasami jak podczas gry sie tak działo to aimbot nie działał ;D.

Opublikowano

Zwykły bug, też tak miałem. Ja widziałem raz dwie postacie o takim samym nicku i klanie, jeden cpt 3 a drugi cpt 5, każdy inne kd/r, jednak tylko cpt3 był prawdziwy :D

Opublikowano

@ViruS181

gościu miał nick na szaro bo pewnie kupił sobie taki kolor, nie raz widziałem takiego gościa.

To nie jest GM to zwyczajny lag(bug) !!! Enzil ma racje, że GM zamiast rangi ma napis GM, bo też takiego widziałem.(raz w życiu)

dópa!

Opublikowano

jamjestmaciej to nie tak bo jakby wszedl w czasie trwania cw

my tak kiedys wygralismy cw bo wlasnie mielismy o jednego wiecej na tabeli sie pokazywalo ze jest 5 vs 4 xDi potem zostalo do konca 2vs 1 chociaz naprawde bylo 1 vs 1

przy okazji byl jakis kabel na tym forum co zreportowal jakiegos uzytkownika (nie pamietam kto to byl) a ty wystawiasz swoj nick

ale zauwazyles ze kazdy gracz jest z innego klanu? czyli to nie jest cw ....

przyjzyj sie :)

Opublikowano

Rozwieje wasze wszelkie wątpliwości. To jest gracz przeciwnej drużyny. Bo to jet taki bug. Jak gralismy Cw, to czesto zamiast 4 vs 4 bylo 5 vs 3. Bo jeden nasz gracz byl wyswiaetlany w druzynie przeciwnej, bez nicku. Ale co ciekawsze, pomimo tego ze byl niby w druzynie przeciwnej, gral z nami.

Opublikowano

jam jest maciej wiem ze na tym foto nie jest cw ale ja pisze o mojej sytuacji z takim graczem

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Wg. mnie to nie GM... Bo jak ktoś ma GM-a to zamiast rangi pisze na złoty kolor GM.

To zwykły lag

Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;])dlametalav2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...