Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Szukam Hostera Pod Server

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Otóż ostatnio zalozylem swojego priva FantastyMT2 jednak mam za malo wolnego miejsca na dysku bym bogl go prowadzic. Bardzo bym chciał aby taki serwer powstał jednak ja osobiście posiadam za słaby sprzęt aby go postawić

dlatego też poszukuję odpowiedzialnej osoby która posiada odpowiedni sprzęt do postawienia tego serwera minimum wiekowe 15 llat kulturalna osoba. Nie chce kogoś komu po 2 dniach serwer się znudzi i zrezygnuje z hostowania.Oczywiście najlepiej by było jak by osoba umiała co nie co jednak nie koniecznie bo moge wszystko sam zrobic przez Team-Viewera

W gre wchodzi serwer hamachi no-hamachi lub serwer dedykowany jeżeli ktoś by zechciał zasponsorować.

Byłem administratoremz wielu serwerów hamachi/no-hamachi.

Oferuje gotowe pliki (pod serwer easy) :

- Spolszczony OX

- Nowe sklepy postawione na stale w m1 shinsoo

- Zmieniona Wartiosc Bonow

- Spolszczone 95% serwera

- zabezpieczę serwer przed bash panel

- wgram skrypty naprawiające logowanie i robiące back-up'y

Oczekuje:

- pełnego dostępu do bazy ftp i mysql

- pełnej współpracy

- dobrego sprzętu (minimum 2 rdzeniowy procesor 2.5GHz, 2GB RAM na serwer, Łącze internetowe 5MB/s

- 15 Lat Minimum

- IQ + 50

Pliczki :

- Sklepy

dasl.png

Na pustyni sa bossy oprocz tego respi sie tam w oazie oponka co 10 minut i smok co 12 minut

W Dolinie kolo swiaty respia sie metki na 50/55 lvl respia sie tez tam bossy z atlanty

Jeżeli ktoś był by zainteresowany proszę o kontakt:

-Wiadomość PW

-GG 23729366 (pisać nawet jak jestem offline)

Max 127 lvl w dolinie kolo swiatyni respia sie metki na 50-55lvl wiedzma komandor co 10 minut z wiedzimy dropia kd +5 zbroje bornie i inne oponka w red las co 30 minut dropia z niej tarcze na 61 bronie zbroje i inne !dodana obrona do tarczy skorupy smoka teraz na +9 ma 2k obrony jednak nie widac tego na spol widac 28 ale jak zalozym bedziemy miec na dniach zrobie klienta to bedzie wszystko dobrze widac GMoiwe nie graja u nas na /inv czescto organizujemy konkursy/eventy i inne ciekawe rzeczy Spolsczony OX ! Dodana mozliwosc robienia Hwag i epikow