Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Sie Stało Z Combatem ?

bober10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Okk , mam mały problem .

Gdy chcem uruchomić Combata wyskakuje mi VERSION CHECING , i pobiera sie nowy patch :O ? I tak cały czas raz to a raz to ... Pisze najpierw VERSION CHECKING i pobiera sie patch cały czas tak o co chodzi ??

Opublikowano

Rozwiązanie jest dosyc proste pobierz instale ze strony kombata, wtedy niebedziesz musiał juz ktualizować, bo na ich stronce maja już zaktualizowane instalki.

ywug.jpg

Smacznego

Opublikowano

Rozwiązanie jest dosyc proste pobierz instale ze strony kombata, wtedy niebedziesz musiał juz ktualizować, bo na ich stronce maja już zaktualizowane instalki.

jaaaaaaaa tak sie składa ,że ja jużdawno jąpobrałęm ze stronki CA ,i mam zainstalowanego Combata :O poprstu włańczam i jest to :O[to][/pozdro]

Opublikowano

Mu chodzi o to,że jeśli na nowo pobierzesz CA, nie będzie musiało się aktualizowac, a tak musisz czekac,aż błękitny pasek podczas patchu dojdzie do końca.. <_<

Opublikowano

Musisz odinstalowac combata i zainstalowac od nowa

Ja tak dawno temu mialem ale to dla tego ze zmienilem nazwe combata i nie wiedzialo co ma sie pobierac

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |