Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kupno Yang Z Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Przymierzam się do kupna yang na allegro.pl. I tutaj mam do Was parę pytań:

1. Jak wygląda przykładowa transakcja?

2. Jak wygląda płatność Allegro i na czym ona polega?

3. Jak dociekać zwrotu pieniędzy z tytułu oszustwa? Gdzie mam się zgłosić i co napisać?

4. Masz swojego zaufanego sprzedawcę? Podaj nick lub link do aukcji (linki proszę kierować na PW w celu uniknięcia warnów za "reklamy")

5. Jaki jest średni czas oczekiwania na sfinalizowanie transakcji?

6. Gdzie kupować, żeby nie przepłacić?

Dodam tylko, że interesuje mnie sprzedaż Yang na serwerze 10 (Gromo)

Czekam na Wasze odpowiedzi, pozdrawiam :)

PS: jak napisałem w nieodpowiednim dziale to proszę o informację, na drugi raz będę pamiętać :D

57199140501148694665.png

Opublikowano

3. Jak dociekać zwrotu pieniędzy z tytułu oszustwa? Gdzie mam się zgłosić i co napisać?

4. Masz swojego zaufanego sprzedawcę? Podaj nick lub link do aukcji (linki proszę kierować na PW w celu uniknięcia warnów za "reklamy")

1.Kupujesz Yangi OD FIRMY kiedy dojdą pieniądze na ich konto napiszą do ciebie.Wtedy Umawiacie sie gdzie nastąpi dokonanie tranzakcij.

2.Przelew To najlepsza Opcja.Gdyż płatność z allegro ma bardzo długi czas oczekiwania

3.Musisz Napisać do Firmy od której kupiłeś yang a potwierdzenie zapłaty [skan] wysłać do allegro i opisać sytuacje

4.Miałem Ale Ta firma już nie sprzedaje

5.Do 2 Dni roboczych lub zależne od firmy.

6.Allegro Opłaca Się :D

Pomogłem Daj + to nie boli

Larry-Chen-Speedhunters-dubkorps-audi-31.jpg

Opublikowano

1.Kupujesz na allegro robis zprzelew elektroniczny albo w banku ja musiałem w banku

2.Nie wiem nigdy jej nie używałem bo wcale ni ejest najszybsza

3.Skotaktuj sie najlepsziej bezposrednie ze sprzedawcą to najszybsza i najlepsza droga

4.Ja kupiłem 100kk wszystko poszło git, ale miałem skana potwierdzenia przelewu z banku a gosciu i tak nie chcial mi wydac yang dopki n ebylo ich na jego koncie

5.1-2 dni ja dostałem w 2 dni

6.Od firm nie kupuje od chońskich botów. Kupuj od polaków i sprawdzaj komentarze to podstawa.

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

Szanse są małe :rolleyes: jeżeli to zrobisz w dyskretnym miejscu np m2 ch3 :P sam juz kupywalem kilka razy

PS: Musisz kupic szybko itemy (wydac kase) bo jak GM'i zauwaza nagly przyplyw duzej kasy w bazie to mozesz miec klopoty. Licze na + :D

Rób co chcesz..

Opublikowano

3up A ty myslisz ze skad oni maja te yang? Skupują od chinskich farmerów :) Ja ci polecam strone metin2.cc. Jak masz kase na paypal to za 5 min bedziesz mial yangi i jeszcze ok 13 zl za 100kk

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

ryzyko bana jest male, a gdybys "ewentualnie" dostal bana zawsze mozesz miec wymowke ze wystawile pota tak dla zabawy a ktos przez przypadek kupil xD

ja juz kupowalem 5razy i zawsze na innych kontach i jeszcze wszytskie konta do dzisiaj sa niezbanowane, wiec nie martw sie

13032777318975834031.gif

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

refresh :D potrzebuję linków do aukcji z tanimi yangami, ale tak, żeby mnie nie oszukali ;) kupuję za dyszkę

57199140501148694665.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...