Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Bug

pawel116

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spójrzcie na ten dziwny bug na stronie nexona. Mam więcej hedów niż killów bronią M416 CQB. Jak to możliwe ?

12325326.png

Uploaded with ImageShack.us

A i nigdy nie hackowałem na tym koncie jak by co :)

2njaqky.jpg
Opublikowano

Heh, troche to dziwne, bo w kolejnej rubryce jest napisane,że masz nieco ponad 6 % HS :).

Możliwe,że tylko HS się aktualizują, a kille z CQB nie, i masz o wiele więcej killi, tylko Nexonowi nie chce się zaktualizowac statystyk.

Mi się nie aktualizuje od maja, dodało mi tylko 1 k killi, za wczorajszą grę z famasem g2 se. :D

Opublikowano

e ty pawel nieboisz sie tak pokazywac ze swoim acc na mpc forum wpadnie tu jakis dziesiak napalony na dawanie banow zrobi szybki i latwy fotomontarz i ban.

a na tym forum juz taki przypadek omekpall ty cos wiesz

i tak samo jest ze wszysykimi sygnaturami po co wam ban ????????? niewiem ale wy sami o niegi blagacie~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!~~

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę

d(-_-)b

http://i39.tinypic.com/j64nec.jpg

Opublikowano

oddałem konto graczowi ponieważ niemam czasu zabardzo grac a weszłam na stronę zobaczyć czy gra jak mu idzie zeby konto się nie marnowało a tu takie coś ??

co o tym sądzicie grał na hacku czy to jakiś błąd ze strony nexona ???

62388713.png

Opublikowano

oddałem konto graczowi ponieważ niemam czasu zabardzo grac a weszłam na stronę zobaczyć czy gra jak mu idzie zeby konto się nie marnowało a tu takie coś ??

co o tym sądzicie grał na hacku czy to jakiś błąd ze strony nexona ???

62388713.png

To moim zdaniem jest już hack .

6k kill z knife jest abnormal grając normalnie Oo

9368_gold.png

Opublikowano

Powiem wam . To nie jest bug , tylko Head'y z Fireteama ;d

Wszystko możliwe iż są to staty źle aktualizowane z gier FT.

Ale jak wytłumaczysz jedno .

Niektórzy ogólnie mają zaznaczone iż strzelali z broni których nigdy w życiu nie mieli .

9368_gold.png

Opublikowano

Strzelali z broni podniesionych(na stronce nabija za wszystkie.)

A to że jest więcej headow to albo fireteam albo bug nexona.

Oj tutaj się mylisz .

nabija bronie tylko takie jakie my posiadamy na parę dni a nie podniesione z ziemi .

Miniguna tez podnieśli ?

Nie możliwe .

9368_gold.png

Opublikowano

Moim zdaniem to musi być jakiś bug, ponieważ te statystyki są podliczane co jakiś czas, bo niemożliwe jest że mam prawie 2000 Kilów z M60 jak w tej chwili mam coś koło 2100 kilów ogólnie, więc coś musi być nie tak. (Zresztą to nie jeden bug Nexona.)

P.s. Daje screena, coś chyba jest nie tak z granatem xD.

m67frag.png

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Moim zdaniem to musi być jakiś bug, ponieważ te statystyki są podliczane co jakiś czas, bo niemożliwe jest że mam prawie 2000 Kilów z M60 jak w tej chwili mam coś koło 2100 kilów ogólnie, więc coś musi być nie tak. (Zresztą to nie jeden bug Nexona.)

P.s. Daje screena, coś chyba jest nie tak z granatem xD.

m67frag.png

Z granatem jest wszystko dobrze :P

W końcu chodzi tutaj o moc tego granata .

O DMG .

A on raczej ma je spore :P

9368_gold.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...