Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Hotfile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z Hotfile... chcę sobie pobrać plik a tu mi wyskakuje, że aktualnie pobieram plik, albo że osiągnąłem limit i muszę czekać pół godziny :angry:

Za pół godziny wchodzę a tu znów, że aktualnie pobieram plik.

Poprosiłem jednego kolegę, żeby mi pobrał, u niego tak samo. U 2 innych jednak się pobrało.

Dodam, że ani kolega który tak miał, ani ja, nie pobieraliśmy nic z Hotfile!

Jeśli chcesz zobaczyć moje tutoriale to wejdź na mój zasrany profil

Zbieram -

Opublikowano

Ja mam własne IP... (mam "dopasuj automatycznie" czy jakoś tak) i mogę sobie tylko wybrać IP całego osiedla... A na megaupload jest OK i wszędzie jest ok :<

Jeśli chcesz zobaczyć moje tutoriale to wejdź na mój zasrany profil

Zbieram -

Opublikowano

Ja mam własne IP... (mam "dopasuj automatycznie" czy jakoś tak) i mogę sobie tylko wybrać IP całego osiedla... A na megaupload jest OK i wszędzie jest ok :<

Polecam strone rapideo.pl

Kopiujesz link z hotfile, wklejasz na rapideo i sciaga. Tyle, ze jest to platne, choc nie duzo(SMS 1.22zl za 1gb)

Pozdrawiam

Opublikowano

własnie, że nie hotfile jak dla mnie najlepsza stronka ale filesonic np. tez dobra a rapideo to dopiero jest strona ponad rok jestem użytkownikiem i za każdym razem jest wszystko dobrze a jeszcze doszła funkcja Rapideo Instant gdzie można wrzucac pliki z hotfile i czegos jeszcze tylko ale za to pobierasz bez czekania od razu po wklejeniu linka i tylko 50% z pliku pobiera transferu a 1zl za 1GB to jest malutko :) a jeszcze za doładowania idą % bonusowe ja już mam +11% za każde doładowanie

Polecam ci rapideo wtedy pobierzesz plik bez problemów 200MB na start jest i 50MB za zaproszenie kogoś

fs.png