Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam Talent Ustawiony!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakby mieli ustawić mam talent ? Na tym forum ludzie pisali że głosowali na te małą i też smsy dochodziły po 5 minutach,więc nie wiem czemu się wszyscy doszukują jakiegoś przekrętu.Kamil nie wygrał i nic nie zmienisz.

Opublikowano

Głupi jesteś. Wysłałem 2x sms na Bednarka i odrazu dotarł, pecha miałeś. Dziewczynka była najlepsza i tyle, kase przekazuje na chorą siostre i na nowy dom dla nich, bo są z biednej rodzimy, to ludzi pociągnęło aby na nią głosowali i oczywiście miała ładniejszy głos od Kamila. Ale polaczek to polaczek zawsze szuka dziury w całości i teraz będzie, że ustawiony HAHahhaAH kurwa trzeba się urodzić nie powiem kim, aby tak mówić.

Pozdro dla normalnych.

Opublikowano

Fruu po co spamujesz? To, że Bendarek nie wygrał, odrazu ma znaczyć, że program był ustawiony? Masakra..

Opublikowano

Po co minusy?Bo spamujesz,bo jesteś frajerem,bo zawracasz pałe jakimś gównem,bo oglądasz mam talent i wysyłasz na nich smsy.Chcesz więcej?

Wypierdalaj,plox.

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Dobrze, że nie wygrał. Nie będzie jebaniec robić komercji z dobrej muzyki. Chociaż pewnie i tak jakaś popowa wytwórnia już się z nim skontaktowała.

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?