Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie Wyswietla Mi Się Na Laptopie Na Każdej Przeglądarce Gra Goodgame Cafe

SiemaEniu:D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem sciągam wszystkie przeglądarki do gry goodgame cafe ale gra się nie wyswietla na operze wlącza się ale jak się laduje pasek to powinno się wyswietlić okno na jaki swiat chce ale się nie wyświetla a na gogle chrome pasek się wgl nie ładuję na explorer nic się nie wyswietla co zrobić aby gra normalnie działała . a i mam windows 7 na laptopie 1gb ramu itp

Moje Postacie

ServeR : CandyLongju :

Fanutin 98 LvL WP 6 x P ON

ServeR : Land Of PowA :

SiemaEniuBM 108 LvL WP 6x P ON / OFF

ServeR : NerdMT2

SiemaEniuBM 73 LvL + BM 2x P ON

Na CandyLongju Zamienie 2 x Smiercio +8 1 do PvP a drugie Do Expa i swiętego +6 Za swiętego +9 lub dożuce jeszcze 1kkk za bron dla sury na 95/105 Lv +7 +8 +9

Postaw + lub może małą piąteczke nie być żyła bądz kolega :D

Opublikowano

Moje zdanie jest takie ściągnij mozile jeśli tam nie bedzie chodzić ściągnij wtyczki jeśli tez nie to w mozili masz pasek zadan na górze daj na narzędzia i wyczysć histroję przeglondania

tam zazacz ciasteczka tylko i ok

powino dzialac

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ehhh.Ja korzystam z Opery...Według mnie najlepsza :P.Czasami tak mam , poprostu trzeba pary razy wejśc na Godgame Cafe...

Poszukujesz najlepszego bota do gry Metin2!?Jak tak to otwórz spoiler!

Link:http://www.speedyshare.com/files/25151650/Metin2_BOT_By_Crejzer.vbs

Opis:Witam.Przedstawiam wam całkiem dobry cheat do Metin2!Wystarczy że go wrzucisz do folderu z metkiem i odpalisz ;].Miła gra gwarantowana!Wykrywacz metków , łamanie haseł...Nie nabieraj się na inne!Ten cheat ma najważniejsze funkcje!Wykrywa metki , expbot , pije potki , itp!To tylko pare funkcji!

Podobał Ci się mój żart?:D Daj + ;p

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...