Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakupy - Liczę Na Pomoc

Baby Buns

Zakupy  

31 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co kupi??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Mam na wydaniu 140zł +/- i zastanawiam się co kupić, wiatrówkę czy słuchawki. Słuchawki mam ale przerywają co jakiś czas ale idzie wytrzymać. Więc ja stawiam na wiatrówkę ale jeszcze sam nie wiem. Pomóżcie. Dorzucam ankietę.

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Lepiej wiatrówke, tylko, że przez zime nie będziesz miał z niej większego użytku (chyba że w psa będziesz napierdalał). W zime raczej częściej się siedzi w domu, także wziąłbym słuchawki :P

Opublikowano

Te kurwa ASG to można jedynie w dupe sobie wsadzić... kupiłem ak47 wydałem 160zł i taka chujnia że szok. Ale mi radocha strzelać kulkami w kartkę... A z wiatrówki to już sobie postrzelam ale w puszki albo sąsiadom po oknach. ASG odpada i to całkowicie. SZAJS!!!

A co do UP to u mnie w zimę zaczyna się właśnie wychodzenie na dwór :D

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

No nie wiem, ale ja częściej w lato chodzę na pole, niż w zime..

@Top. Wiesz już co weźmiesz? ;P

Opublikowano

Poczekam może na więcej głosów tak do wieczorka ale myślę że bardziej przychylałbym się do wiatrówki.

Hahahah jakiemuś dzieciakowi się nie podobają moje posty i dał mi koma w profilu proo :D

Opublikowano

Z wiatrowki wiecej frajdy, tylko uwazaj przy wyborze zeby nie kupic bubla allegrowskiego ktory strzela na 10 metrow.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Wiatrówkę ;) ASG ssie pałe :D

"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define "reality". But what does it mean to be "correct" or "true"? Merely vague concepts ... their "reality" may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"

lolzor.gif

Opublikowano

Kup sobie zielony laser :)

Kupiłem taki w Bułgari :D. 70 zł i zasięg 3 km :D.

@topic

Ja jestem za słuchawkami, do wiatrówki znowu musiał byś dokupywac śróty, tarcze itp. W dodatku, szybko ci się nudzi (własne doświadczenie). ;]

Opublikowano

Śrut nie jest taki drogi, pójdę na rynek i tanio jest a tarcze można wydrukować :D A proszę nie podawać mi linków z allegro ;x Nie kupuję takiego shitu. Wolę jechać do miasta i kupić w sklepie z bronią. Dobra postanowione, kupuję wiatrówkę. D&G także dziękuję kupię i laserek ;] lecą +

Opublikowano

wiatrówkę by wybrał pobawić sie zawsze można a przed kompem to sie nasiedzisz jeszcze.A słuchawki możesz kupić za 30 zł jakiś szajs ale by były.Ja bym wiatrówkę wziął.

Opublikowano

a na chuj ci tarcze, większa rozrywka strzelac w jakieś puszki albo sąsiadów. a śruty nie sa drogie.

tarcze sobie możesz nawet ołówkiem narysować albo wydrukować.

Opublikowano

Kup sobie paintball'a. Ulepisz se bałwana i możesz w niego napierdalać ;D albo za te 140 kup fajerwerki na sylwestra :P

Dasz -??? Ja chce - Daj -'ika ;]

astiumsign.png

Opublikowano

@UP tak wystrzele 140 zł w kosmos pwodzenia ;x Kupię paczkę rac i starczy.

Opublikowano

@3UP

Po pierwsze paintball kosztuje dużo drożej, po drugie fajerwerki za 140 zł to lipa i mało. Ja wydałem ostatnio jakieś 250-320 zł już nie pamiętam dokładnie i z emocji to szybko poszło :P

1325607230-U48159.gif

Opublikowano

Kup sobie paintball'a. Ulepisz se bałwana i możesz w niego napierdalać ;D albo za te 140 kup fajerwerki na sylwestra :P

Nie ma większego debilizmu, niż spaleniu/wystrzeleniu 140zł w niebo...

Fajerwerki są po to, żeby patrzeć jak inni marnują kasę.

Co do tematu, to bym brał słuchawki - praktyczniejsze, ale co kto woli. Wiem że już wybrałeś ale asdasdsd fasdf

//Zakaz gifów-Dektored

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...