Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zacząć Grę W Nostale

VJaworV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich Przedstawię wam Poradnik jak grać w nostale

Wchodzimy na www.nostale.pl robimy konto potwierdzamy email na swojej skrzynce pocztowej potem ściągamy z stronki clienta http://www.nostale.pl/main/download

Potem logujemy się na konto są dwa światy Avalon Enigma i po 4 kanały jak zaczniemy gre jesteśmy poszukiwaczami przygód wtedy najlepiej ustawić botka na nocke i ci nabije z 20+ lvl i wybierasz zawód 0-20 kurczaki,owce,ziarna mocy itp masz do wyboru Maga,Łucznika,Wojownika w nostale jest takie coś jak karta specjalisty mówimy na to sp1 sp2 sp3 sp4!Sp1 36lvl Sp2 46lvl Sp3 56lvl sp4 65lvl gdzie expić 20-40 świątynia 40-99 bazyle i czasami jest LOD tam na 100% żeby na niego wbić trzeba być w Fam i lepiej mieć silną Fam to koniec wiem pewnie do Bani poradnik poprawie to mój pierwszy pisać komt !

Jeszcze jedno Rodzina to takie coś jak gildia mówimy na to Family >Fam< jak coś poprawić pisać

O To Pro Bocik sam używam ;S http://www.mpcforum.pl/topic/239240-pytanienostale-bot/

Opublikowano

Fajny poradnik przydał mi się THX !

Skur****** z GameForge !!!!!!!!!!!!!

8 BANÓW

banbane.jpg

Czego się dziś nauczyłeś synek ???

Jak cheatujesz to nie rób wszystkich kont na 1 e-mailu

Opublikowano

poradnik dodany do spisu...jawor popracuj trochę nad jego szatą graficzną bo jest napisany na taki przysłowiowy "odpierdol" ^^

1365339323-U58387.png

By Valky <3

• 1 rok później...
Opublikowano

#HanajxWiElki dostałeś 8, ja dostałem 28 banów :D

co do topica, trochę właśnie na "odpierdol", zedytuj to i napisz poprawnie po polsku, a nie wszystko jednym zdaniem. Mało informacji jest, dla tego kto grał już to będzie oczywiste, ale poradnik do niczego mu sie nie przyda.

1517585546.png

Daj + za internet :D

Opublikowano

Przydatny ? To jest wgl. poradnik ?

+ Fajny bocik

-Brak szaty graficznej

- Nie ma wyjaśnionej drogi do bazyli, brak wyjaśnienia co to LoD ( Land of Death)

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...