Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elo Jest Problem [Duży Problem]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiem że nie przestrzegam regulaminu [regulamin jest po to żeby go łamać ;P] no więc mam problem z gg10 [nie ma gdzie tego tutka napisac alejest tu żajebuiście dużo hackerów króży so zajebiści w swojej dziedziny więć proszę o pomoc] tak jak muwiłem jest problem z gg 10.Gdy włącze gg 10 nie ma reklam nie moge też napisać opisu zamiast vtego okna jestbiełe guwno jeśli jest to potrzebne zrobie fote tylko napiszczie :P i błagam wszystkich mogelatorów kid modów itd błagam nie zamykajcie3 tematy i też pomużcie

18706.png

33809.png

33976.png

20268.png

33871.png

5407.jpg

36.gif

Opublikowano

wiem że nie przestrzegam regulaminu [regulamin jest po to żeby go łamać ;P] no więc mam problem z gg10 [nie ma gdzie tego tutka napisac alejest tu żajebuiście dużo hackerów króży so zajebiści w swojej dziedziny więć proszę o pomoc] tak jak muwiłem jest problem z gg 10.Gdy włącze gg 10 nie ma reklam nie moge też napisać opisu zamiast vtego okna jestbiełe guwno jeśli jest to potrzebne zrobie fote tylko napiszczie :P i błagam wszystkich mogelatorów kid modów itd błagam nie zamykajcie3 tematy i też pomużcie

To jest ukryta treść, proszę

9368_gold.png

Opublikowano

regulamin jest po to aby go łamać ?

Warny są po to aby je rozdawać.

pogaduszki marsz !!

Opublikowano

Po 1. naucz się pisać bo oczy bolą a po 2. dawaj tą fotkę bo nic nie rozumiem przez stwierdzenie "białe gówno". Gówno masz na monitorze? To powodzenia.

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

hmm może coś ze sterami od grafy?

ale mogłeś zrobić screena a nie zdjęcie aparatem -.-

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

jedyne co widze na tym zdjęciu to 2 małe penisiki i jakiś kwadracik po środku weź wcisnij PRint Scrn i pozniej do painta , zapisz i wstaw

Opublikowano

Do zdjęć polecam model aparatu Print Screen..a do pisania firefoxa bo nie mogę rozszyfrować.

hahahahahahaaahhaa

1317454587-U195480.png

Opublikowano

dobra wiecie co już wszystko działa nawet nie wiem jak to stało.Poprostu włączyłem kompa i działa :P [i możecie mnie więcej nie wnerwiać czepiaciesie o jedno walono litera [większycha hamów nie widzałem]]

18706.png

33809.png

33976.png

20268.png

33871.png

5407.jpg

36.gif

Opublikowano

wiem że nie przestrzegam regulaminu [regulamin jest po to żeby go łamać ;P] no więc mam problem z gg10 [nie ma gdzie tego tutka napisac alejest tu żajebuiście dużo hackerów króży so zajebiści w swojej dziedziny więć proszę o pomoc] tak jak muwiłem jest problem z gg 10.Gdy włącze gg 10 nie ma reklam nie moge też napisać opisu zamiast vtego okna jestbiełe guwno jeśli jest to potrzebne zrobie fote tylko napiszczie i błagam wszystkich mogelatorów kid modów itd błagam nie zamykajcie3 tematy i też pomużcie

+interpunkcja (wiesz co to?)

Jedna literka,k.

\m/ \m/

GG: 9261310

• 1 miesiąc temu...