Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Rozpakowywanie Patch2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem w rozpakowywaniu patch2 i patch3 z Koreana, (zresztą patch2 w każdym innym cliencie) a te pliczki są mi potrzebne <_<

Żadnych problemów nie mam z rozpakowywaniem/pakowaniem, zajmuje się tym długo. Tylko jak chcę rozpakować właśnie patch2/patch3 to mi rozpakuje, ale wchodzę do folderu to tam wszystkie pliczki .dds i .gr2 są zepsute (zajmują 0 miejsca i nie chcą się uruchomić). :(

Jeśli zna ktoś rozwiązanie problemu to proszę o pomoc. Nagrodzę 5 i + :D

Opublikowano

To jest zabezpieczenie w plikach.

Musisz znać kod z packera żeby rozpakować te pliki. W innym wypadku nie da się ich rozpakować.

Nie radzę się tym zajmować, bo to ciężka i żmudna praca..

Pozdro.

Kornel

korneleknew.png

Opublikowano

Trudno, jakoś to muszę zrobić :P Tylko ocb? Bo nie za bardzo zrozumiałem o.O

A tak w ogóle to mółby ktoś UP'nąć rozpakowane pliczki patch2 i patch3 z koreana? :rolleyes:

Opublikowano

Aaa <_<

No cóż... szukałem, nigdzie nie ma tuta.

Spróbuje się sam pobawić. Ale jak ktoś ma to niech rozpakowane pliczki (albo pakera) UP'nie :P

@Edit: O lol. Właśnie przeglądałem różne tematy i się dowiedziałem, że te pliki są jakoś inaczej zaszyfrowane. Proces odszyfrowania jest trudny, że ja nie mogę o.O

Mi by to zajęło kilka dni. (o ile by mi się chciało - a poza tym, nie ma nigdzie polskiej wesji tuta) To ja bym prosił już tylko o wrzucenie rozpakowanego patch2 :D (z Koreana!)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...