Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Pytanie Odnośnie Bana

Frizi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytani mam range MSG1 w combacie . Moje pytanie dotyczy tego iż mam stare konto kolegi który już nie gra od dawna w nie gram za to ja na nim gram jego k/d to 0.60 teraz ja gram i podwżam je grając na snow volley jestem 1 i mniej więcej staty to 37 zabić przeciwnika na 12/16 padnięć i nigdy nie używałem chacków lecz czy ktoś złośliwie może mnie zbanować ????

Opublikowano

Raczej bana nie dostaniesz jak grasz legalnie .

Chyba że używasz bugów i Glitchów .

za to grozi ban ,

żeby NEXON cię zbanował raportujący musi pokazać nie zbite dowody

9368_gold.png

Opublikowano

Raczej bana nie dostaniesz jak grasz legalnie .

Chyba że używasz bugów i Glitchów .

za to grozi ban ,

żeby NEXON cię zbanował raportujący musi pokazać nie zbite dowody

Aha to ani bugów ani nic nie używam a jak da scren gdzie np. mam 2 razy pod rząd head shot to wystarczy ??

Opublikowano

Nie, przecież łatwo jest zrobić 2 heady. Jeżeli ktos na filmie udowodni, że używasz aimboota, albo zabijasz kogoś na odległość to wtedy możesz dostać bana. Nigdy nie dostaniesz za to, że kogoś zabiłeś normalnie. Nawet jak miałbyś 5 headów pod rząd

Opublikowano

Aha to ani bugów ani nic nie używam a jak da scren gdzie np. mam 2 razy pod rząd head shot to wystarczy ??

Oczywiście że nie .

Chyba że Unbelievable + zrobisz samymi hedami z noża .

To po tobie

9368_gold.png

Opublikowano

Nie, jeśli nie użyje telekilla. Fakt że zrobienie unb nożem jest niemożliwe, ale jeżeli udałoby sie mu to bez hacków, nie dostalby bana

Mówię iż jest możliwe.

Ale raczej Unb samymi hedami nie jest normalny

Jakiś neos mnie minusuje niech minusuje może trochę objętość mózgu mu się powiększy .

9368_gold.png

Opublikowano

No co wy... Ludzie...

Smutna prawda jest taka że jak jest report, to polak zawsze ma bana.

Może to dziwne ale to czysta prawda -.-

Znajomy miał czyste konto!! Nie używał żadnych hacków!! (Frizi poprawka :D..."nie używałem chacków lecz"... heh xD)

I dostał bana... Ktoś mu zrobił screeny jak se strzela... Oczywiście była możliwość że ma hacki bo wtedy był ten porządny GordonCA... multi hack (chyba to był pierwszy taki darmowy)

Można się sprzeczać... Niedowiarków zapraszam na pw. Mogę wysłać link, lecz wole nie wstawiać oficjalnie tego linku bo powstanie spam typu: jaki wysoki Lvl (to był chyba SECOND LIEUTENANT (2LT) czyli podporucznik o ile się nie mylę stopnia 4-ego ^^)

Pozdrawiam.

\m/ METALman \m/

Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;])dlametalav2.png

Opublikowano (edytowane)

Smutna prawda jest taka że jak jest report, to polak zawsze ma bana.

Może to dziwne ale to czysta prawda -.-

Ee tam. W sumie, sami sobie na to zapracowaliśmy, Polacy nie są wcale gorsi od turków :D.

Ja dostałem ostatnio bana, choc na kącie nie grałem miesiąc. <_< Tj, było to słabe, testowe konto (SFC3).

@omek

Nieprawda, dalej mam konto z marca, ostatni raz grałem przed wakacjami :)

Edytowane przez Zavetti
Opublikowano

Ee tam. W sumie, sami sobie na to zapracowaliśmy, Polacy nie są wcale gorsi od turków :D.

Ja dostałem ostatnio bana, choc na kącie nie grałem miesiąc. <_< Tj, było to słabe, testowe konto (SFC3).

Z tego co wiem gdyż twoje konto nie jest aktywne ok miesiąc zostaje ono usunięte

9368_gold.png

Opublikowano

Z tego co wiem gdyż twoje konto nie jest aktywne ok miesiąc zostaje ono usunięte

Właśnie że chyba nie bo mój kol nie grał 3 mies i dalej jest to konto ja gram od 2tyg na nim

Opublikowano

Właśnie że chyba nie bo mój kol nie grał 3 mies i dalej jest to konto ja gram od 2tyg na nim

Musiał wchodzić po prostu na nie chodź raz na jakiś czas .

Ja teraz zrobiłem nowe konto i chcę przetestować czy jest to własnie prawda .

9368_gold.png

Opublikowano

ja pierdziu to nagrywajcie filmiki jak gracie to bedziecie mieli dowod ze nie hackujecie

a skoro mial 2lt to nie mogl napisac do nexona? - tak trudno sie wysilic i napisac cos po angielsku ?

EDIT

Metal tak cofaja bana jezeli masz dowod ze nie hackowales wiec nie wiesz nie pisz

Jak masz film wstawiasz go na np YT i wysylasz im linka

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

ja pierdziu to nagrywajcie filmiki jak gracie to bedziecie mieli dowod ze nie hackujecie

a skoro mial 2lt to nie mogl napisac do nexona? - tak trudno sie wysilic i napisac cos po angielsku ?

Koleś... Nie wiem czy był taki przypadek ze był cofnięty ban.

A zwykle gracz dowiaduje się że ma bana wtedy kiedy odpala grę, wpisuje pasy i wyskakuje Error.... Pernament Ban.

Nie wiem czy frapsem dasz się uchronić... Również gracz nie koniecznie musi powiedzieć że robi reporta i skrobie tam cuś na cb...

To nie jest takie proste...

Nie wiem dla czego ale jeszcze nigdy nie dostałem bana :D...

@Edit

Bywało że się dostaje bana za k/d na samym początku (można wysoko podbić kiedyś jak się bawiłem miałem 23,5 czy ileś, ale to szybko spada).

Słyszałem o takich przypadkach.

Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;])dlametalav2.png