Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Jest Sens Kupowae Xbox 360?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

jestem tu nowy, zarejestrowałem się ponieważ zauważyłem że użytkownicy tego forum mają sporą wiedzę na temat rożnych gier, sprzętu, programowania itd.

Mam trochę wolnych środków i chciałbym kupić xbox 360. Słyszałem, że na tym sprzęcie gra się zdecydowanie lepiej niż na zwykłym PC'ecie.

Dodatkowo na rynku jest wiele fajnych tytułów, które działają na przykład tylko pod psp albo xbox.

Czy faktycznie z punktu komfortu gry (grafika, grywalność itd.) jest sens przesiadać się na xbox 360? Czy xbox 360 daje lepsze wyniki w grafice niż PC?

Na marginesie, mam małe doświadczenie w kwestii konsol, dlatego będę wdzięczny za pomoc.

Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedzi.

Opublikowano

jeśli lubisz grac w multiplayer i nie chcesz pakować kasy na niego to bierz PS3 jeśli nie lubisz grać MP a lubisz mieć darmowe gry to bierz XBOX360. Czego napisałem że w x-kloca trzeba pakować kase bo pierwszy miesiąc neta w x jest za darmo a za nastepne musisz płać w ps3 nic nie płacisz za neta tylko za usługę ps3 plus

piotr662.png

progskeet-banner.jpg

NIE PRZERABIAM KONSOL PS3!!!!

Opublikowano
jeśli lubisz grac w multiplayer i nie chcesz pakować kasy na niego to bierz PS3 jeśli nie lubisz grać MP a lubisz mieć darmowe gry to bierz XBOX360. Czego napisałem że w x-kloca trzeba pakować kase bo pierwszy miesiąc neta w x jest za darmo a za nastepne musisz płać w ps3 nic nie płacisz za neta tylko za usługę ps3 plus

- chłopie na xboxie możesz mieć golda tyle ile chcesz (tyle ile jest regionów, oczywiście gold jest za free na miesiąc ale jak się skończy robisz nowe konto zmieniasz region i jedziesz z kolejnym goldem) na pewno grafika jest lepsza (zależy czy grasz na tv z hd czy bez ja gram na zwykłym i uważam że grafa jest wspaniała można ją porównywać z wyje***** kompem -chyba troszke przesadziłam ale z dobrym nawet bardzo kompem)Jeżeli masz napęd Lite'On i flasha LT to możesz grać na xbl 20% na bana osobiście mam LT i gram na Xbox Live gdy gold mi sie skończy zmieniam region na xboxie robie nowe konto i jechana dalej.. więc polecam ci xboxa.

icecubea.png

Opublikowano

Jeśli jesteś chętny grać w multi lub w single i masz zamiar kupować oryginalne gry to weź PS3, natomiast jeśli chcesz " piracić " to weź xboxa ;]

Grafika.. hmm.. na ps3 + TV z HD wiadomo że będzie lepsza :D ale xbox + Tv HD też nie jest zły ;)

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

porównywalne są te 2 sprzęty. Różnica największa jest jeśli chodzi o gry :) Możesz się zrujnować i kupować parę gier albo mieć za 4zł grę (cena verbatima) i ściągać wszystkie tytuły. (oczywiście najpierw mając oryginał i pragniesz jedynie zrobić kopię zapasową...)

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Poco pieprzysz o tym że trzeba mieć oryginalną kopię? Weź... to jest forum dla hackerów* tak więc wiesz...

Co do tematu, XBOX360 to jest super sprawa. Dodatkowo teraz jeszcze jest KINECT (to do ruchu), rewelacyjna rzecz. Ja nie mam telewizora (jak narazie) HD w swoim pokoju, a jednak grafika porównywalna jest to tej "komputerowej". W dodatku świetny rynek Xbox LIVE (ja nie korzystam - pirata mam xD)..

napewno lepciejsze od PS3... według mnie

MPSForum wystartował! ;) Zapraszam na serwer!

Opublikowano

Do tych wszystkich co pisali, że grafika na X-pudle jest lepsza od PC - nie pamiętam dokładnie, ale ostatnio jakiś znany w świecie growym pan powiedział takie ciekawe zdanie - "PC wyprzedza konsole o całą generację"(edit: Cevat Yerli, prezes niemieckiego Cryteka dla magazynu Edge). Chyba to wystarczy. Na X-pudle czy na PS3 nigdy nie będziesz miał tak dobrej grafiki jak na PC.

A jak już chcesz wybrać jakąś konsolę to jedynym (słusznym) wyborem jest PS3, za XBoxem aktualnie nie przemawiają praktycznie żadne argumenty, no może niektóre exclusivy i multiplayer(chociaż w MMORPG i w dobre FPS'y raczej sobie dobrze nie pograsz, myszka + klawiatura > pad) są jakimś plusem. Nawet ten Kinect, który miał być potencjalnie wielkim plusem X'a lepiej spisuje się na PC(jest tyle moderów, którzy robią różne software itp. na PC, że Kinecta bardziej opłaca się kupić dla PC, patrz ostatni mod, który pozwala grać w Mario za pomocą Kinecta).

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Ja bym kupił sobie PlayStation3 jak już, ale jeżeli mam być obiektywny to xbox zdecydowanie lepszy od PC`ta.

1325607230-U48159.gif