Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbardziej Chamski Piłkarz Świata !

piesdokobiet^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najbardziej chamski piłkarz świata? Ibrahimović!

"Przekręcę Ci kark", "Guardiola jest nikim" - to tylko wybrane cytaty z jego kontrowersyjnych wypowiedzi. Potrafi również bić... kolegów z zespołu.

Ponadprzeciętnych umiejętności piłkarskich Zlatana Ibrahimovicia nikt nie śmie nawet kwestionować, bo to talent czystej

wody. Wiele do życzenia pozostawia natomiast jego sposób bycia, który wzbudza ogromne kontrowersje....

"Przekręcę Ci kark!" - to do kolegi...

O tym, że Ibrahimović to rozkapryszona gwiazda, która myśli, że mu wszystko wolno, mogliśmy się przekonać wiele razy. W Milanie jest niecałe pół roku, a już zdążył "poszarpać się" na treningu z Oguchi Onyewu, czy kopnąć w plecy bogu ducha winnego Rodneya Strassera.

Macie Video :

http://w289.wrzuta.pl/film/25Rszgwr7Bv/ibrahimovic_kopie_kolege

Siłę

ciosu "Ibry" przyszło poznać w ostatnich derbach Mediolanu również Marco Materazziemu. Największy twardziel Interu prosto z murawy trafił do szpitala, po tym, jak rywal naskoczył na niego z wyprostowaną nogą.

ZOBACZ.

http://w268.wrzuta.pl/film/36ZHq9mmnd1/ibrahimovic_fallo_su_materazzi

Najwięcej problemów ze szwedzkim napastnikiem miał jednak Rafael van der Vaart, który razem z nim grał

w Ajaksie Amsterdam. Holender do dziś nie może mu zapomnieć, jak brutalnie sfaulował go w meczu

towarzyskim tuż po Euro 2004.

" Może byłoby pewną przesadą stwierdzić, że zrobił to celowo, ale tak to wyglądało. Jesteśmy kolegami klubowymi, wiem na co go stać. On jest... stuknięty - mówił wtedy Van der Vaart.

A to wywołało furię u Ibrahimovicia.

" Jeszcze raz powiesz coś o mnie publicznie, to przekręcę ci kark - groził holenderskiemu piłkarzowi, kiedy tylko spotkał go w klubie.

ZOBACZ nagranie, które dowodzi, że reprezentant "Trzech Koron" ma problem z utrzymaniem nerwów na wodzy.

http://w803.wrzuta.pl/film/6VXUq8IUWnn/zlatan_ibrahimovic_fight_bad_boy

....

Więcej na :http://www.sportfan.pl/artykul/21846/najbardziej-chamski-pilkarz-swiata-ibrahimovic-zobacz

Chodzę w XXL robie bum - bum - bach

gwiazdek mam 5 na 5 moje kung - fu to rap

rozkurwiamwszystkichjednymwersem.fm !

13494596404ee935f631828.png

Opublikowano

wow, prawdziwy mężczyzna na boisku ? nie wierze ;O Nie pierdoli się z boiskowymi cipami i nie daje sobie ubliżać, to źle ? Wypierdolił by fronta cipom typu cristiano ronaldo to by się nauczyli grać jak należy

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Uczeń
Opublikowano

co mu kurwa murzyn zrobił ze go leje ,Jusz ma wpierdol

MUJ BRAT TO GM WIENC UWARZAJ I NIE PODSKAKUJ .

Opublikowano

wow, prawdziwy mężczyzna na boisku ? nie wierze ;O Nie pierdoli się z boiskowymi cipami i nie daje sobie ubliżać, to źle ? Wypierdolił by fronta cipom typu cristiano ronaldo to by się nauczyli grać jak należy

Popieram, ale nie w calosci.

Jestem przeciwnikiem rasistow, a film kiedy kopnal czarnego nie wygladal zbyt dobrze.

Dlatego rowniez jestem za tym, by zamkneli psychola, gowno nie prawdziwy mezczyzna, jak sie zneca nad slabszymi.

Opublikowano

Popieram, ale nie w calosci.

Jestem przeciwnikiem rasistow, a film kiedy kopnal czarnego nie wygladal zbyt dobrze.

Dlatego rowniez jestem za tym, by zamkneli psychola, gowno nie prawdziwy mezczyzna, jak sie zneca nad slabszymi.

aha, murzyn = słabszy i kto tu jest rasistą

Widocznie wcześniej miał jakieś wonty, bo nie wydaje mi się, że go kopnął ot tak ...

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Opublikowano

aha, murzyn = słabszy i kto tu jest rasistą

Widocznie wcześniej miał jakieś wonty, bo nie wydaje mi się, że go kopnął ot tak ...

Chlopie, popatrz do kogo on tak na prawde kozaczyl, nie chodzi mi o murzyna, kazdy byl o glowe mniejszy!

Wywyzsza sie tym, ze cwiczy sztuki walki, a prawda jest taka ze prawdziwy sportowiec osiagniecie pozostawia dla siebie,

a nie wykorzystuje umiejetnosci jakie nabyl by znecac sie nad innymi.

A po tym murzynie jakos nie bylo widac ze mial wonty, a kopnal go bo mu cos odjebalo.

Opublikowano

Ahhhhh ale urwał materazziemu ;) ładne wejście smoka a tak btw to troche nie ogarnięty np z tym na treningu..tak kopnąć bez powodu..Chore :P

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Jakbym go spotkał na ulicy to bym mu wyjebał z zaskoczenia tak jak on robi, nie podniósłby się.

RAsfepN.png
Opublikowano

Przynajmniej załatwia to po męsku.

Dla Ciebie agresja to jest meskosc? Smieszny jestes gosciu - Myslenie nastolatka.

Lepiej kogos jebnac nie? Ale przeprosic w tych czasach juz nikt nie umie.

Opublikowano

Tak jak u nas w kosciele jest napisane "Siła nie jest oznaką siły, lecz słabosci"

Mysle ze typek ma nasrane w bani i tyle ^^

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Robimy na niego ustawe ;D iii Kazdy kij bejsbolowy na moj koszt. Do trumny go wpedzimy. Pala Szwedowska zaczepiajaca czarnych. Kulka w leb i po nim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...