Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

    Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

    • Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

    👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

    Zarejestruj się teraz

Przestroga Ahrimania !


Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy wchodzicie na stronę " http://ahrimania.cba.pl " macie reje itp. :) Jak to klikniecie to wyskakuje wam dotacje.. To zwykła próba wyłudzenia pieniędzy... Więc nie dajcie się nabrać na tą stronę... Pozdrawiam Invidia

 

Dla Moderatorów..

 

Proszę o zamknięcie tematu lecz nie usuwanie go !!! Byłabym wdzięczna gdyby się pojawiał co jakiś czas na forum.. Po to by gracze ( nowicjusze ) nie dali się na to nabrać.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ziomek :) Ta strona będzie wkrótce zmieniona a wiesz czemu nadal tak jest? Bo jeszcze serwer nie wystartował a wystartuje jak włączą sprzęt :)

To było po to żeby zebrać kasę na dedyka, a jak każdy wie że za czasów Arymanika jako admina na Ahrimanii grało się bardzo dobrze, dopóki nie wykupił partyzant serwa od arego, teraz jest od groma cheaterów.

Opublikowano

Teraz będzie nowy serwer arego wgl nowa nazwa i nowy klient bo przecież Ahrimanie przejął Partyzant, zrobił chyba już nowego klienta, a ten serwer będzie wgl inny.

Opublikowano

Bo to jest inny.. i prawdziwa ahrimania istnieje ... Ale ta stronka wyłudza pieniądze ... I jest na serwisie cba.. Więc to daje coś do myślenia

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ale ma racje... te opcje dotacje muszą isć do was więc nie mowcie, że to tylko winna stronki bo serwer nie wystartował. Usunąć te "dotacje" można w 2 min ale albo wam sie nie chce albo....

Opublikowano

Pod opisem jak zrobić wpłate pisze

 

Po wszystkim wysyłasz mi potwierdzenie wpłaty na mój adres e-mail "[email protected]" byśmy mogli Ci to wynagrodzić gdy wykupimy serwer.

X


by Me.

Opublikowano

może po prostu kasy im brakuje? albo trafiłaś w inny link? powinni coś o tym napisać ;p

ps: zamykam na prośbę autorki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...