Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Heroic Moments - Jak Zdobywać?

Daniuuuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów. Zrobiłem dziś tuta na temat Heroic Moments in BFH. Ostatnio ktoś zapytał mnie jak poszczególne zdobyć i aby przysłużyło się to wszystkim piszę tutorial.

No to zaczynamy.. Heroic Moments na naszym profilu prezentują się tak jak na zdjęciu.. Zaczne poszczególne wypisywać po kolei.

mpcj.png

Airbone Assault- Trzeba zabić kogoś, gdy jest się w powietrzu.

Ballistic- Trzeba zabić kogoś, gdy jest na ziemi (nie w powietrzu) bezpośrednio z Bazooki.

Big Bang- Zabij minimum 2 osoby jednocześnie z broni wybuchowej. (granat,TNT, Troop Trap..)

Blind Fire- Zabij Command'a, gdy jest niewidzialny.

Close Shave- Musisz zabić kogoś gdy masz 1HP.

Daredevil- Wyjdź z pojazdu i nie dotykając ziemi ani jakiegokolwiek pojazdu wsiądź do innego pojazdu.

Duck Hunt- Zestrzel samolot czołgiem.

First Strike- Zabij jakiegoś wroga jako pierwszy w rundzie.

Flip Trick- Trzeba obrócić się dookoła będąc w jeepie, albo czołgu. Tutorial jak to zrobić jest na forum.

Full House- Zniszcz jakiś pojazd, w którym siedzi tyle osób, ile zmieści się w pojeździe. Musi być "full"

Headshot- Myślę, że nie trzeba opisywać. Należy zabić przeciwnika strzałem w głowę.

Joint Operation- - Musisz zabić kogoś gdy jesteś pasażerem jeepa.

Last Kill- - Zdobądź ostatniego fraga w rundzie.

Post Mortem- Zabij przeciwnika po swojej śmierci. (np. Burning Bullets)

Road Kill- Zabij kogoś przejeżdżając go jeepem.

Smash Down- Zniszcz pojazd, gdy jesteś w powietrzu. (np. na spadochronie)

Sucker-Punch- Zabij kogoś granatem (albo TNT), gdy będzie w powietrzu.

Tank Smash- Przejedź wroga czołgiem.

Tower Defense- Zabij kogoś, gdy jesteś pasażerem czołgu.

Volley Shot- Zabij wroga, gdy jest w powietrzu.

Wingclip- Należy "ściąć" wroga skrzydłem samolotu.

Wingman- Zabij wroga, gdy jesteś pasażerem samolotu.

Uff trochę tego pisania było :P Liczę na [+]. Można by przypiąć temat myślę, że wielu osobom by się to przydało.

21278_23_12_11_6_30_19.png

Opublikowano

@Up

Kiki nie musisz się już wysilać :P

@topic

pomocne, aż sam będę próbował robić to wg. twojego tutka, no i kiedyś na jednej rundzie udało mi się zrobić 4x pod rząd Tower Defence

/// Podpinam

Opublikowano

o thx za spostrzegawczosc zapomniałem Wing Clipa dać ;)

Opublikowano

Close Shave to jest takie coś, że masz 1HP i zabijasz kogoś, a nie zabijasz się z kimś równocześnie, popraw to.

JEŚLI POMOGŁEM - DAJ MINUSA!

Opublikowano

Bardzo fajny poradnik, na pewno się przyda. Nie wiedziałem co znaczą niektóre z tych Moments'ów, ale teraz już wiem. Większość z nich naprawdę ciężko zrobić... Oczywiście plusik leci. :)

Opublikowano

@Up

np. na BB albo SS lecisz samolotem wyskakujesz i na spadochronie spadasz do tego na "lotnisku"

a jeśli Ci się nie chce to okazja przyjdzie sama. Mi się dziś udało taką akcję zrobić ^^, leciałem na SS samolotem przy latarni zawsze stoi czołg no i samolot miał mało HP więc wyskoczyłem i mi się fartnęło :D

Opublikowano

+ za robote ;]... Przydatne bardzo ;]

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Duck Hunt- zestrzel samolot czołgiem gdy samolot znajduje się w powietrzu

dopisz jeszcze to

ale + za wykonianie

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

@up

jest ale dobra :D... na przyszłość patrz uważniej xD...

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Fajny poradnik, tylko możesz poprawić Big Bang, że trzeba zabić co najmniej 2 osoby i nie koniecznie z granatu ale też z beczki dla gunera albo z troop trapa ;)

1298138697-U198706.png

4875_blue.png9368_gold.png

Opublikowano

aha ok sorki. :) nie przepadam za graniem gunnerem wiec ten Heroic Moment zwykłem zdobywać Soldierem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiedziałem co to sucker punch, ale teraz już wiem.

Dzięki łap "+"

Jeśli pomogłem daj "+"

System of a Down

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
najwyraźniej Ci się zdaje ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/175495-lista-bonusow/page__p__1165105__fromsearch__1#entry1165105

A jednak nie zdawało mi się. Temat już był :D Ale w sumie, ten wygląda bardziej przejżyscie.

Kocham Battlefield-Heroes : D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...