Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Które Słuchawki Wybrać?

Które słuchawki  

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Które s?uchawki wybra?

• Skullcandy lowrider
    • Sennheiser HD 201
    • KOSS UR-40

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Które z podanych poniżej słuchawek wybrać do słuchania muzyki, oglądania filmów z sansy fuze, czasem z komputera, no i trochę gier. Nie chcę mieć wielkiego pałąka na głowię, trochę mnie to odstrasza.

1. Skullcandy Lowrider http://allegro.pl/super-prezent-sluchawki-skullcandy-lowrider-black-i1326008211.html

2. Sennheiser HD 201 http://allegro.pl/sennheiser-hd201-hd-201-gw-2lata-kurier-gratis-i1333939653.html

3. Koss UR-40 http://allegro.pl/profesjonalne-koss-ur40-dozywotnia-gwarancja-i1340224742.html

Innym razem.

Opublikowano

Ja Bym Kupił Te 3 Jak Oni O Nich Piszą Mmm ;D

To jest ukryta treść, proszę

Koss UR40 to słuchawki dla ludzi ceniących sobie dynamiczny i czysty dźwięk. Krystaliczne soprany i miękki bas, równowaga tonalna i szczegółowość - w połączeniu z wysoką mocą i szerokim pasmem przenoszenia, otrzymujemy produkt, który wytycza nowe standardy brzmienia w tej klasie cenowej. Wykonane z wysokiej jakości plastiku pokrytego miękką wykładziną okalającą głowę i uszy. Przemyślana konstrukcja utrzymuje zestaw na miejscu nawet podczas dynamicznych ruchów głową i nie wywołuje uczucia zmęczenia, nawet podczas wielogodzinnych rozgrywek. Konstrukcja otwarta, jednak tak zaprojektowana, że muszla tworzy szczelną komorę, w której ucho odizolowane jest od pasożytniczych dźwięków otoczenia. Takie rozwiązanie zapewnia świetną wentylację ucha.

Wykonane z wysokiej jakości plastiku. Dobrze dopasowują się do ucha, co pozwala na używanie ich podczas LanParty i nie wywołuje uczucia zmęczenia, nawet podczas wielogodzinnych rozgrywek. Kompaktowe rozmiary, futurystyczny design i niewielka waga są niewątpliwymi zaletami podczas transportu oraz słuchania muzyki lub oglądania filmów.

inut.png

Signature made by daronian

Opublikowano

Moim zdaniem opcja nr. 2. Sennheiser zawsze dobrze mi się kojarzył, to firma z cholernie dużym doświadczeniem.

Pamiętam miałem kiedyś ogromne słuchawki tej firmy, nie dość, że jakość była świetna to były bardzo trwałe.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

@up

Jak do mp3 to bierz senki.

Kosy - jak ktoś słusznie napisał raczej tylko do gier. Need more BASS !

Skule - ma je moja kobieta i powiem Ci że nic fajnego poza wyglądem w nich nie ma. Dźwięk przeciętny, płacisz za obudowe, której wykonanie pozostawia wiele do życzenia (zobaczysz jak się będą składały).

Senki - średnie do gier (za dużo bassu, cisną w uszy), do muzyki wspaniałe (bo zamknięte, "dynamiczne" i ogólnie dobre ) do tego mają mały opór więc możesz je sobie podpiąć np. pod mp3jke. Najlepszy wybór w tym przedziale cenowym. No chyba że znajdziesz jakieś używane samsungi.

f.png

Opublikowano

Skullcandy to sa sluchawki zebys sobie diskmana posluchal podczas porannego biegania. bardzo waskie pasmo przenoszenia, nie uslyszysz na nich miekkiego basu.

A z tego co wyczytalem na necie najlepsze beda KOSS UR-40

everythingfou - sprawdź to.