Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Metin2Mod Kamer1337 Funkcje ?

Ganjaa Kendzior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę was o pomoc !!!

Otóż jeden z moich kumpli podsunął mi Mod Kamera, inna wersje miałem tą starszą i korzystałem cały czas, aż w końcu pobrałem tą nową z tej strony

http://metin2mod.tk/

ma dużo nowych funkcji takich jak AutoPot czy coś takiego co czyta Ku (bot), kolega mi mówił że jest też opcja, że wymienia samo średnie i umiejętności, po prostu ustalamy średnie czy umiejętności około 50 czy 55% i bd wymieniać aż trafi na takie średnie, nie wiem jak to zrobić ?, wie ktoś ?, bo szukam szukam i nie wiem jak :D, a jest to bardzo przydatne :D

Będą + i - jak kto wali oraz 5* w profilu za pomoc

Nie pisać głupich komentarzy !!

urt2hg1.gif

30646.gif

Podobała ci się Reklama/Serwer/Czy mój post daj te add.png, przecież to nic nie kosztuje, jak dasz na pewno się odwdzięczę

Daj ocenkę, skomentuj, Po prostu Wbijaj na Profil !!

Opublikowano

Dokładnie

naciszkasz F8, wpisujesz ile chcesz np 30 i naciszkasz srdnie lub um, zalerzy które chcesz.

Broń dajesz na 1 miejsce w ekwipunku i otwierasz sklep gdzie jest to do zmieniania bonów, bot sam bedzie kupowal i zmienial az wejdą takie jak ustawiłeś lubb większe.

di-HLXD.jpg

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

ej pomcy mam problem bo mam haki do metin2mod i jest coś co mnie wnerwia jest minus do metin2mod że jak wchodze do groty wygnanicuw to nie moge wyjści i jest jakiś plik ktury robi że wyjde lub podajcie link metin2mod bez hakuw !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

ej pomcy mam problem bo mam haki do metin2mod i jest coś co mnie wnerwia jest minus do metin2mod że jak wchodze do groty wygnanicuw to nie moge wyjści i jest jakiś plik ktury robi że wyjde lub podajcie link metin2mod bez hakuw !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a na daty patrzysz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...