Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Szmaragdowa Stal

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Uchylamy rąbka tajemnicy!

A raczej cała tajemnica pójdzie sie... :]

Aby otrzymać Szmaragdową Stal (+0), trzeba będzie trochę się natrudzić. Otóż, zdobycie jej, jest możliwe tylko przez quest, a ulepszanie jest niezwykle ryzykowne. Osoby, które będą posiadać tę zbroję, mogą się poczuć zajarane :>

Quest będzie polegał na zabiciu potężnych bossów. Ze względu na to, że większość ludzi, poprostu nudzi się w grze, postanowiliśmy podnieść siłę każdego bossa o pewną wartość (x2, x3, x4). Także radzę przygotować ludzi w grupach (q dostępny od 65 poziomu, a trudno będzie zabić niektóre bossy) i dobry ekwipunek, bo będzie się działo ;)

O atrybutach dowiecie się po zdobyciu stali :>

Opublikowano

Zacznijmy od tego czy dodales ID do Item_Proto ? Bo watpie ze dobrze zrobiles.

Druga sprawa. Zmniejszyles wymagany level w navicat? Tez watpie dlatego nie mzoesz jej nalozyc. Podaj co nizej pisze. Albo zly antyflag jest wpisany etc.

Dodales Icon oraz te tekstury? Jesli all to zrobiles. To nie wiem co jest zle . Ps. do Item czasem nic nie musisz dodawac? Bo mi sie zdaje ze chyba bylo trzeba. Ale nie jestem pewien

Pomoglem? Daj +

Opublikowano

Ja mam klienta 2010 i ładnie chodzi, chcesz to mogę Ci upnąć pliki PC i PC2 z wyglądem szmaragdówek, szafirówek itp :P

Ale pamiętaj, w locale_pl musisz je dopisać w itemlist czy jak to tam.

Jak co PW

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...