Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona Z Filmami Online.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałem Was prosić o polecenie jakiejś strony z filmami online. Kiedyś na seans24 można było za nie dużą kwotę wykupić konto premium, jednak nie wiem jak jest teraz, bo ta strona zaczęła łączyć się z inną, która oszukuje klientów tak jak pobieraczek.

Tak więc prosiłbym o adres strony na której, za niewielką opłatą (lub jeszcze lepiej - za darmo :D) można oglądać filmy online bez limitu.

Zastanawiałem się czy nie napisać tego w temacie "Request For...", jednak uznałem, że lepiej będzie założyć nowy temat, ponieważ może to też się przydać innym internautom, nie tylko mi i poza tym w tego typu tematach rzadko kiedy dostaje się odpowiedzi.

Z góry dziękuję za pomoc :)

Opublikowano

Niema takiej strony gdzie sie ogląda filmy online,zawsze jest limit.Jak masz TP to zmieniaj IP neta to będziesz mógł dalej oglądać filmy,albo ściągnij program do zmieniania IP internetu.

Opublikowano

Niema takiej strony gdzie sie ogląda filmy online,zawsze jest limit.Jak masz TP to zmieniaj IP neta to będziesz mógł dalej oglądać filmy,albo ściągnij program do zmieniania IP internetu.

Myślałeś, że nie znam tego? Problem w tym, że na megavideo znaleźli na to sposób, a tylko tam są sensowne filmy. Poza tym nie zawsze jest limit. Są strony na których można mieć premium i ja pytałem o strony gdzie najbardziej się opłaca to premium kupić..

Opublikowano

Nie znasz sie to sie nie wypowiadaj losiu.

Polecam Zalukaj.pl - 3.66(sms) bez limitu na tydzien.

Opublikowano

Nie znasz sie to sie nie wypowiadaj losiu.

Polecam Zalukaj.pl - 3.66(sms) bez limitu na tydzien.

Po 1 sam jesteś łosiem a po drugie na pewno jesteś tak genialny i wszystko wiesz.

Opublikowano

Jakbyś mógł jeszcze powiedzieć czy jest możliwość płacenia przelewem i czy jest zadowalająca ilość filmów :)

Tak, jest mozliwosc rowniez placenia przelewem(50% taniej).

Jesli chodzi o filmy, to duzo wymagam, i szczerze zalukaj.pl mnie zadowala.

@Maxxim - W tym temacie na pewno wiecej od Ciebie, wiec nie wypowiadaj sie juz, nie potrzebnie posty piszesz.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Zalukaj.pl

ja mam zmienne IP na routerze wiec nie martwie sie o limit ;)

-Durza ilosc filmow

-Nawet dobra jakosc

-wybieramy kategorie filmowa

-Dodaja nowe filmy ;)

odalup78ab6.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...