Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Bany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam taki problem poniewaz ostatnio mi zbanowali z 12 fb i uzylem programu ESET SMART SECURITY do blokniecia HS był taki temat ale to kur nic nie dało.. wczoraj łowiłem cały dzień i all ok dzisiaj chce sie zalogowac na fishboty a tam twoje konto jest zablokowane ;/ powiedzcie mi co zrobic by ten pierdolony HS nie wysylal logow z góry dzieki i + lub -

Opublikowano

i co z tego ze zmienili adres servera sa na to inne sposoby niz ten eset security ... KOLES JAK NIE CHCESZ DOSTAC BANA TO ZROBA TAK ( ja tak mam i jakos bana nie dostalem jeszcze : P )

1 sprawa to wejdz w plik ahnrpt ( otworz przez notatnik - znajduje sie ten plik w folderze hshield ) i zmien e-maila na np. [email protected] ( obojetnie to jest malo istotne ; )

2 spawa to zaznacz pliki tekstowe HsUserUtil.txt , ErrorLog.txt , syserr.txt , hshield.txt jako tylko do odczytu :) ( przed tem wez wejdz w mnie i wyczysc :D )

MOGLYM ZROBIC Z TEGO TUT ALE WIDZIALEM ZE KTOS JUZ NAPISAL O TYM TUT WIEC NIE WIDZE TAKIEJ POTRZEBY ;]

MYSLE ZE CI POMOGLEM :)

Opublikowano

to moze nie przez hshield tylko ktos cie podkapował , mówie ci ja uzywam ten sposob od 2 miechow i mam 3 fishboty 30+ i na zadnym nie mam bana

Opublikowano

dobra niech ten koles co dostal 12 banow za fb niech sprawdzi muj sposob i sie wypowie .. a wy nie spamujcie mi !!!!!!!!!!! bo ten sa typy co dostaja za hs bany i sa co nie dostaja wiec ci co dostaja musili cos spieprzyc ja juz w to nie bede wnikal ale faktem jest to ze uzywam tego sposobu i nie dostalem bana !!