Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gm W Warrock

kamoxd95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

grałęm sobie na cold cave z kolesiem nick russian i był koniec planszy weszłem sobie na marin

i nagle ktoś pisze na zielono o kurde pewni GM patsze a na planszy nawet takiego kolesia nie ma lol i pewnie mam bana??? jak myślicie???

i ten koleś pisał bay bay account wiem co to znaczy nie tszeba tłumaczyc

ale czy na taki kolor zawsze pisze GM ??? bo bana to mam na 99.9%

Opublikowano

GM Cheat

Jest to hack który umożliwia pisanie na chat admin

nawet fajna opcja

czyli to niebył admin tylko drugi hacker ok to mogę zrozumieć ale jakim cudem naciskam tab a tam nie ma kolesia o takiej nazwie??????????!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

O Boże. Wymyślacie jak dzieci.. Matko Święta to nie był żadny GM!!!! Po pierwsze Gm nigdy nie pisze juz na PW. Po drugie jeśli ktoś ci pisze na zielono jest to prywatna wiadomoś i nie trzeba być na roomie! ("nickname tekst). Po trzecie to GM w grze pisze na żółto i wcale nie musi być na roomie! Także się uspokujcie wszyscy jak niewiecie co to jest WARROCK

Wszytsko juz powiedzialem.. Proszę zaknąć temat bo sie spam robi.

Opublikowano

to normalny gracz pisal do ciebie na zielono czyli pisal na pw to nie jest zaden hack jak piszesz znak " <czyjes name> to u ciebie jest pokazane ze piszesz na niebiesko a u niego na zielono

daj plusa

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

Opublikowano

to normalny gracz pisal do ciebie na zielono czyli pisal na pw to nie jest zaden hack jak piszesz znak " <czyjes name> to u ciebie jest pokazane ze piszesz na niebiesko a u niego na zielono

daj plusa

Po co nabijasz posty? Jak ja to na górze napisałem.

kamoxd95 chłopie popracuj nad ortografią. "patsze" co to ma byc?

Opublikowano

napisaliscie to w 1 minucie , na postach mi nie zalezy , wogole nie powinno byc czegos takiego ze ci liczy posty , tylko ludzie spamuja zeby nie spamowac

Czas na Black Ops'a

86% nienormalnych ludzi w czasie czytania tekstow na forach internetowych nie zdejmóje reki z myszki, nie zdejmój reki juz za puźno

Pomogłem? Daj + , nie pomogłem , nie badź sknera , też daj +

Opublikowano

Każdy od 70 lvl ma żółty nick i jak osoba z 70+ wyjdzie z rooma to jak wejdziesz na jego miejsce to przez chwilę masz złoty nick.

I tyle.

.

Opublikowano

OMG przecierz chyba każdy doświadczony gracz w WARROCK wie że jak ktoś pisze do ciebie na zielono to pisze na Privat czyli taka rozmowa którą widzisz tylko ty i ten ktoś z kim piszesz na pw... a wy piszecie o jakimś GMhacku zal... nawet czegoś takiego pewnie nie ma a jak jest to niech ktoś da link żeby mi udowodnić...

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...