Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne][Dyskusja] Dmg Na Globala Pl.

BloodSmokers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, zauważyłem że wiele user'ów i nawet ja sam od dłuższego czasu szukamy jakiegoś sprawnego

DMG Hack'a lecz nigdzie nie można tego znaleźć (chodzi mi o działającego :)

Więc w tej dyskusji poruszymy temat Wszelkich działających hacków na PL, a szczególnie DMG Hack'a

Więc jak ktoś będzie miał jakieś świeże info to proszę się dzielić może razem coś wykombinujemy :)

@UP

Nie ma narazie żadnego DMG na PL działającego? :D

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Działający DMG Na Plu Łap ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/223113-hitdmg-hack-by-neono/

inut.png

Signature made by daronian

Opublikowano

mi działał. Ale jest jeszcze dużo dmg co na PL śmiga

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Opublikowano

@gad516 nie no rozbiłeś mnie . Przecież tyle sie o tym mówi w tematach, że nie działa. Nawet najbardziej obeznani Userzy co je tworzyli to piszą . A jezeli już to nawet nikt tego nie potwierdził żadnym Video

Opublikowano

Przydałby się taki DMG na ninje dagger na chmurkę ( lurujesz sobie, pff chmura i leżą ^^ ) kiedyś działał, a teraz? ....

Opublikowano

kurwa nie wkurwiać mnie bo DMG działa sam jadę na nim cały czas i mam prawie 70lv japier to może zrobię film

P.S

kurcze nie działa mi coś program do robienia filmików.....

P.S 2

kuna nie bede wam udowadniał że działa jak wan nie działa macie pecha mi działa... mniej nosów bedzie jechać na dmg

reklama

Opublikowano

kurwa nie wkurwiać mnie bo DMG działa sam jadę na nim cały czas i mam prawie 70lv japier to może zrobię film

P.S

kurcze nie działa mi coś program do robienia filmików.....

P.S 2

kuna nie bede wam udowadniał że działa jak wan nie działa macie pecha mi działa... mniej nosów bedzie jechać na dmg

to dawaj film zasrany kłamco.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

kurwa nie nazywaj mnie kłamco zjebany ryju kurwa jak ci nie działa to masz pecha .KURWA

używam oto tego dmg i odpalam przez obejście

http://www.mpcforum.pl/topic/175136-update-dmg-skillhack/

kewinpolak-jak tobie nie działa to masz pecha ale mi działa więc nie nazywaj mnie kłamcą bo nie masz podstaw

reklama

Opublikowano

kurwa nie nazywaj mnie kłamco zjebany ryju kurwa jak ci nie działa to masz pecha .KURWA

kewinpolak-jak tobie nie działa to masz pecha ale mi działa więc nie nazywaj mnie kłamcą bo nie masz podstaw

a w tej bajce były smoki? :D

yyakuza.jpg

Opublikowano

Cool story Bro! B)

@Topic

Sprawdzałem kilka dmghack i żaden nie działał.

Opublikowano

działa ten dmg na 100%

Zbieram Minusy.Proszę o naciśnięcie czerwonego guzika.

adikkk11.jpg

Piszę poprawnie po

1286652807-U198706.png

Liczę na

minusik.png

Opublikowano

Według mnie ten Temat jest kompletnie zbędny, same nooby się kłócą i do tego w dość wulgarny sposób. DMG nie działa tak czy tak, gad pewnie nie chce wyjść na durnia i dalej się upiera, że mu działa. Temat powinien być zamknięty, bo to bez sensowna wymiana zdań typu: "dmg nie działa" "dmg dziala cioto" "dmg nie dziala idioto sam sprawdzalem". To oczywiście przykłady, które nie były użyte, ale chodzi o to samo. Jak myślę autor tematu miał na celu dostanie jakiegoś rozwiązania na nie działające DMG, mieliśmy współpracować i dojść jak zrobić działającego DMG lub go znaleźć. Oczywiście jak to na MPC posty kompletnie odbiegły od tematu. Ludzie, wszyscy jesteśmy użytkownikami tego forum więc współpracujmy, a nie kłóćmy się ! To tyle ode mnie w tym temacie.

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith

Opublikowano

nie ma osoby do ogarniecia tematu czysty spam @ gad moj kolega widzialem u niego jak mu dziala .

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Bojek2010 - Ten dmg hack od neono nie działa - tylko wizualnie działa lecz dmg x6 nie zadaje.. Działa jedynie pomnażanie ilości zadawanych dmg z boja..

Morał?

Na PL działa tylko dmg z boja

Temat do zamknięcia <_<

+ to forma podziękowania za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...