Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne][Dyskusja][Nie Zamykać!} Auto Buff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć :)

Szukałem wszędzie, na włoskich, niemieckich, tureckich i polskich stronach na temat auto buffa, który buffuje dla kilku osób w PT, i działa na zminimalizowanym oknie :) ( chce odpalić na swoim kompie okno Metin2 dla buffa, oraz 2 okno Metin2 dla głównej postaci )

I nie znalazłem :(

Znalazłem tego który, podobno buffuje na kilka osób, ale nie działa na zminimalizowanym oknie

To jest ukryta treść, proszę

Oraz na niemieckim forum, ale on mi nie chce ruszyć .... < nie wiem jak go odpalić :D >

Oraz wyczytałem na włoskim forum jak jakiś user pisał czy jest auto buff , chyba to było UG

u can do it in AcTool... it's an easy program to do bot Smile.. you can set it in whatever u want

W modzie jest, ale działa tylko na 1 postać, główną .... i od wczoraj coś kickuje mi buffa, a postać główną nie ... o.O

I tu moje pytanko, czy da się zrobić / sklepać takiego auto buffa aby buffował na kilka osób < 3 -5 > w PT i działał na zminimalizowanym oknie...

moda proszę o nie zamykanie tematu, temat służy do dyskusji na temat auto buffa ;)

RMCF

Opublikowano

W Kamer Modzie Toć Jest AutoBuff A Nie Sory W MOdzie Teggo NIe Ma ...

Na Plu Nie Ma AlE Na Privach Jest

inut.png

Signature made by daronian

Opublikowano

o boże !! umiecie czytać???

napisałem, że w kamer modzie jest na 1 OSOBĘ / postać!! a nie np. na 2 - 3 POSTACIE / OSOBY

RMCF