Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poprawicie Mi To Itd ..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak mam takie wypracowanko . Nt . Opowieść z duchem w roli głównej .

No a ta zjebana baba się na mnie uwzięła i muszę mieć gites ocenkę ;)

Poprawcie mój text . Dodawajcie , co by pasowało . Jeszcze gdzie jakie Akapity i te duperele , no wiecie . A z polaka ( Dokładniej z pisania tych gówien ) nie jestem dobry ...

Text :

Jestem Czesław . Duch osiedla w Koninie . Opowiem wam pewną historie z grobu wziętą .

Spotkałem grupę osób którzy wyróżniali się . Wyglądali tajemniczo i bestialsko . Pomyślałem ,

że to może jacyś Sataniści . Podszedłem bliżej, a z racji tego, że jestem duchem nikt mnie

nie widział, ani nie słyszał. Rozmawiali o przywoływaniu duchów i demonów . Ja, jaki duch

nic nie czuję, ale gdy ich słuchałem wyczuwałem nutkę tajemniczości i grozy zmieszanej z

pewnego rodzaju bezsensownego strachu. Odszedłem od nich , bo co trzecie słowo było

dla mnie niezrozumiałe , to przez barierę oddzielającą świat duchów od świata ludzi .

Mówili coś o obrzędzie Voodo i ,a to idzie w parze z przywoływaniem duchów . Miałem

zamiar dać smarkaczom nauczkę , żeby nie igrali z zaświatami . Jest niedziela , północ , a

na niebie widnieje jasno połyskujący księżyc. Akurat w tym dniu była pełnia . Grupa

ludzi przebranych w czarne kostiumy zebrała się obok kaplicy . Pomyślałem , że to oni.

Musiałem się szybko obok nich znaleźć . Podszedłem ,a oni dziwnym językiem wypowiadali

jakieś zaklęcia . Po kilku chwilach poczułem ciepło . Takiego uczucia już chyba nie doznam.

Zacząłem się świecić i wszystkie oczy były skierowane w moją stronę . Powiedziałem sobie ,

że przyszedłem tutaj , aby coś zrobić. Zacząłem grubym tonem przemawiać do tej sekty .

Powiedziałem , że jak jeszcze raz wywołają ducha z wiecznego spokoju ,to spotka ich klątwa

"Seder ha-cherem" i zapadną wszyscy na różne choroby . Grupa osób wystraszonych moimi słowami

uciekła do domostw z popłochem . Teraz każdy z nich jest jak inni ludzie . Zrozumieli , że nie warto .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...