Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Quest U Straznika Wsi Na Robienie Gildii ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! :P

Mam pliki Rain'a i wiele rzeczy spolszczonych , jednak chcialbym , aby kazdy mogl zalozyc wlasna gildie u Straznika Wsi.

Jednakze jak wiadomo , gdy naciskamy na Straznika Wsi on sie nie otwiera , a wywolane jest to nie spolszczonym plikiem locale_big5.lua.

Dlatego mam pytanie do Was , bo przeszukalem mase tematow i nie mam zamiasru zmieniac expu na English , by wgrac pliki Insomni ...

I tu pytanie :

Posiada ktos spolszczony plik locale_big5.lua oraz spolszczonego questa guild_manage.quest ?

Albo

Czy posiada ktos nowego questa lub potrafi i moglby mi napisac questa na robienie gildii u straznika wsi , bo jest mi to bardzo potrzebne

^^

Proszęęęęęęę o pomoc

:D

gaaran.gif

Master of Client modding

^^

"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Stanisław Lem

Opublikowano

@Siera ale mi chodzilo o to zeby wlasnie nie bylo na english xD Bo mam pliki hongkong Raina i raczej wpisy z tych plikow nie beda dzialaly bo chyba wyskocza mi "No such file of directory" :D A expa nie bede zmienial na english -.-

gaaran.gif

Master of Client modding

^^

"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Stanisław Lem