Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban?!

pit979

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co to ma byc???!!!! Chce se pograc w black opsa jak co dzien, a tu laczenie, laczenie... mysle se "pewnie znowu problemy ze servami". Ale 3 dnia mnie to juz zaczelo irytowac, bo all znajomi normalnie graja, a ja nie moge. To zdziwniony patrze na VACa, a tu co? BAN!! Za nic, gram bez zadnych hakow ani nic z tych rzeczy, statow tez nie mam jakis super PRO, a tu ban... Co to ma byc?? Ktos tak mial??

Mobo: Asus P5Q Procek: Intel Core 2 Duo e7300 2.66Ghz @ 3.71Ghz + SilentiumPC Spartan HE923 RAM: Kingston 6Gb (3x2Gb) DDR2 800Mhz @ 908Mhz Grafa: Asus Nvidia GeForce GTX 260 896Mb (podkrecona) Mycha: Logitech G500 Klawiatura: jakiś Logitech

40396.gif

37130.png

20266.png

Opublikowano

Ech nie czitowałem bo szkoda mi tej forsy, zwłaszcza że wyszedł kilkanaście dni temu...

Mobo: Asus P5Q Procek: Intel Core 2 Duo e7300 2.66Ghz @ 3.71Ghz + SilentiumPC Spartan HE923 RAM: Kingston 6Gb (3x2Gb) DDR2 800Mhz @ 908Mhz Grafa: Asus Nvidia GeForce GTX 260 896Mb (podkrecona) Mycha: Logitech G500 Klawiatura: jakiś Logitech

40396.gif

37130.png

20266.png

Opublikowano

Nie, nie grałem na takich servach. Spróbuję napisać, i tera takie nOObskie pytanko: jest polski support czy trzeba po angliszowsku? ;)

Kolega mi powiedział, że to może mieć związek z tym, iż posiadam cheaty do innej gry, czy to może byc prawda?

40396.gif

37130.png

20266.png

Opublikowano
jest polski support czy trzeba po angliszowsku? ;)

Z tego co wiem to nie ma.

Kolega mi powiedział, że to może mieć związek z tym, iż posiadam cheaty do innej gry, czy to może byc prawda?

To ci kit wcisnął. Bana masz na grę tą na której czitowałeś. Jak dostaniesz bana np na MW2(Tak jak ja B) ) To nie będziesz miał na BO. Proste.

Pozdrawiam

Opublikowano

Hehe też tak myślę ale chcę wszystkie możliwości wykluczyć. Tylko się zastanawiam za co mogłem dostać na Black Osika

40396.gif

37130.png

20266.png

Opublikowano

a nie zmieniałeś tekstur?

nie mogą ci dać bana za to że do innej gry masz cheaty bo musieli by ci kompa przeszukiwać a to by było nielegalne

albo może cos sciągnoleś w czym był jakiś taki hack

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

Ech nic nie zmieniałem oprócz ustawień graficznych i sterowaniaa <_<

40396.gif

37130.png

20266.png

Opublikowano

Wg mnie napisanie do nich nic nie da.. Pewnie ktoś zaraportował czy coś.. Ale jak nie było haxów to VAC ich nie wykrył.. Więc za co ban? Za to że ktoś Cię zaraportował?

No ale warto napisać.. ;)

Opublikowano

I takim sposobem Treayarch rozdaje darmowe bany potem 2 tyś. osób złożą zażalenie i w związku z tym Treyarch zdejmie bany + dostaniemy jedno darmowe DLC!

...

Opublikowano

Czyli problem darmowych banów przeniósł się z mw2 na BO. Problem w tym że w mw2 też nie używałem czitów, dostałem bana, nie zostałem odbanowy i nie otrzymałem L4D2 ale to już inna sprawa ;)

40396.gif

37130.png

20266.png

Opublikowano

ja na mw2 dostalem bana a za co? to niewiem :F...

o ile pamietam a to bylo kolo marca ze uav kto dał a ja mialem maszynowe obalanie i to glebowkie uderzenie czy cos i nawalalem przez sciany bo to byl terminal a ja w dziobie samolotu sidzialem i anwalalem przez sciany i zabilem kilku i moze dlatego :( ale dobra nie miale haxow i mie cnie zamierzam a jak bd mial to znajde sposb by banika nie dostac :)..

DUPA :D

Opublikowano

To jeszcze nic, bo mnie wyzywali od cziterów jak na alterze miałem ofiarę dającą zwycięstwo gdzie moje działko zabiło gościa przez budynek o.O FAIL

40396.gif

37130.png

20266.png

Opublikowano

@Up

Tak nie można robić, to nie zgodne z prawem i na pewno by nie ryzykowali biznesu dla jaj.

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Wątpię żeby steam oddał ci tą grę, już nie chce nic mówić ale oni mają wszystkich graczy głęboko w swojej zasra*** du***. Ja dostałem 2 takie bany w mw2. 1 Ban był taki że jak oni ujeli używałem cheatów czego nie zrobiłem. 2 Ban był za "niby" używanie jakichś modów, czego też nie robiłem gdy się zapytałem jakich oni mi odpowiedzieli że nie będą podawać ich nazw. <-- to już była przesada ( oskarżają mnie o coś a nawet nazwy tego czegoś nie mają na dodatek to nie prawda ).

PaoloThe108.png
Opublikowano

To nie shotboux , autor już wszystko wie .

/Close

Otworzę na prośbę autora.

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...