Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Psp Slim Vs Psp Fat

...  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która konsola jest lepsza?

• FAT
      7
    • SLIM
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja naprzykład wolę FAT :P Lubie masywniejsze rzeczy, mając SLIM w ręce mam wrażene że mogę to złamać (dosłownie), tak trzeszczy czasami:P. Ale SLIM ma swoje plusy - podał je kolega powyżej :)

MPSForum wystartował! ;) Zapraszam na serwer!

Opublikowano

Slim faktycznie ma więcej ramu itp

Ale osobiście wole Fat

Głośniejszy , lepiej się go trzyma, dłużej bateria trzyma itp :)

Kocham http://www.mpcforum.pl!!!

18706.png

Pomogłem daj +

Sheut-.png

Budowniczy
Opublikowano

Po co się wypowiadacie, skoro gówno wiecie? FAT i SLIM mają takie same podzespoły, logiczne chyba, przecież SLIMY zachowują wsteczną kompatybilność. SLIM jest po prostu mniejszy i bardziej ergonomiczny.

Do każdego FATA wgrasz CFW w całej jego okazałości, do slimów to już tylko 2k, i to ze starą płytą główną, ewentualnie namiastę CFW doświadczysz na nowych 2k i 3k z softem <= 5.03. 2k i 3k różnią się przede wszystkim ekranem, na korzyść tego drugiego oczywiście. Reasumując IMO najbardziej opłacalnym zakupem będzie 2k z starym mobo.

Opublikowano

Ale mi się wydaję że FAT ma lepszą grafikę gier...

I w ogóle jest lepszy.

Więc kupić SLIM czy FAT?

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Kup slim sam posiadam możesz sobie dokupić grip i będziesz trzymał swoje PSP jak pada i lepiej się gra. Moim zdaniem jest lżejszy lepszy procek więcej ram większe przyciski

cudo.png
Opublikowano

Ale mi się wydaję że FAT ma lepszą grafikę gier...

I w ogóle jest lepszy.

Więc kupić SLIM czy FAT?

Człowieku porównałeś sobie kiedyś slim z fat że takie bzdury gadasz? Ja mam PSP Slim 3k a mój kumpel PSP FAT 1k i na fatce grafika jest taka zje*ana że japier*ole... Bierz slim byle by miało soft mniejszy niż 5.03 bo dopiero na święta wychodzi przeróbka na wyższe softy (6.20). A i jeszcze jak porównasz sobie ogólnie slim z fat to fat ma brzydkie kształty jest cholernie ciężkie i nieporęczne i ma gorszą grafikę o czym już pisałem. Ogólnie jedynym plusem fatki jest to że można ją stale przerobić a slima nie (jak wyłączysz całkowicie slima to musisz jeszcze raz przeróbkę włączać). Mam nadzieję że pomogłem :)

Pozdrawiam Michał

ohcrapp1.gif
  • 2 miesiące temu...