Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Help..Wywala Mnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2UP

Dostałeś najprawdopodobniej bana do 24 grudnia. Fajny prezent na święta :s

Pod.

Niestety nic nie zrobisz. :( Mozesz jedynie czekać, albo stworzyć nowe konto Metin2 i grać tylko z kamer modem. :unsure:

Opublikowano

A czy on napisał że dostał bana? Ja nie raz miałem taką sytuację z Injectorem, wyskakiwał taki sam komunikat i jakoś do tej pory się nie doczekałem bana. Co do tematu, sprawdź czy masz zaznaczoną opcję "How to inject: Automatically" i "Quit when finished", jeśli nie to je zaznacz i po problemie :)

10812695.jpg
Opublikowano

Z injectorem to jest tak ze na jednym moim kompie dziala (laptop z win 7) a na drugim z win XP wyskakuje "GAME HACK. bla bal " takze to zalezy od szczescia albo innych rzeczy cholerka wie - moze predkosc procesora ma tu znaczenie - (szybszy zastrzyk szczepionki) i HS nie zdąża wykryc.Pozdro

Opublikowano

Głupoty gadacie, nie ma żadnego bana, ten komunikat wyświetla się jak się próbuje odpalić drugiego fishbota przez injector, dlatego trzeba zaznaczyć kilka obejść naraz i wcisnąć enter inaczej się kilku fb nie uruchomi. W razie problemów polecam moją paczkę:

To jest ukryta treść, proszę

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka