Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co To Za Czary W Metin2 Pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ostatnio na PL'u spotykam się z dość dziwną sytuacją.

Dość regularnie spotykam niektórych graczy podczas bicia metinów w różnych lokacjach na każdym CH.A wygląda to tak:

Zaczynam bić metka,obok pojawia się jakaś postać,bije razem ze mną,potem znika.Bot to też nie jest bo czasem i mnie atakuje.

Relog na inne CH do innego miejsca,znajduje metka zaczynam walić i ta sama osoba co wcześniej znów pokazuje się obok!!!! nie przychodzi z skądś tylko tuż obok i bije go ze mną.I tak w kółko na każdym CH.

Może to niewiarygodne,ale prawdziwe.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Może Gm chociaz watpie.

Wątpie, GM raczej nie leci na 52lv.

Jak narazie zauważyłem te sytuację na dwóch mapkach, w M2 Shinsoo i Góra Sohan.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Mi tez sie to zdarzylo

Na pustyni

Rozwalalem metka cienia a tu nagle sie pojawil jakis typ i zaczal walic

ale nie przyszedl tylko tak jakby sie zteleportowal i nagle pojawila sie jakas szamanka

Nwm o co chodzi

a to bylo gdzies pare mies temu :rolleyes:

Opublikowano

SH NA STÓWE i proszę o zamkniecie tematu bo się niepotrzebny spam robi ^^

Gratuluję spostrzegawczości. A zastanowiłeś się może dlaczego w prefixie jest PYTANIE ?? Otóż dlatego że jestem ciekaw jaki to SH,być może ktoś z forum go używa.

A moda proszę o niezamykanie tematu,niepotrzebne posty będę raportował.

Opublikowano

To może mieć dosyć proste wytłumaczenie, gość mógł podejść do metina na Ghost Mode, potem po prostu wstać i wyglądało by, że ma normalnie pro elo hacka. Speed Hack też jest wytłumaczeniem, każdy SH działa ten sposób, że inni widzą jakbyś się teleportował co jakiś czas. Więcej możliwości bym nie uwzględniał, hack do szukania metków nawet by nie mógł powstać, ponieważ metki są zrzucane losowo, nie jest to nigdzie wpisane czy coś.

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...