Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie O Klanie

0xmrlutyx0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Normalnie. Logujesz sie na warrock.net dajesz zakładkę clanów, tam szukasz sobie jakiegoś klanu (jaki tylko chcesz) Jak już sobie znajdizesz wchodzisz w opis danego clanu (tzn tak aby widizeć graczy itp) i będziesz miał zakładkę aby z nimi zagrać (nie pamietam jak sie nazywa ale będzie) Wybierasz ja i później ustalasz opcje meczu(tzw opsa) czyli godzinę, ilośc graczy, tryb rozgrywki, do ilu i tak dalej.

Jak już ustalisz to wyzywasz ich i czekasz na akceptację jeśli zaakceptują to gracie o ustaleonej porze opsa.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Tylko tu uważaj patrz na Time warrocku. Bo on pokazuje ich godzine. I jak wyzwiesz ich np. na 18.30 to będzie któraś tam w nocy.

Pamiętam jak miałem własny klan. wyzwałem pierwszy raz i okazało się że wyzwałem na 3 w nocy... i niestety anulowałem, a anulowanie to automatyczna przegrana... ;/ Więc patrz na czas WR i przelicz na nasz i dopiero wyzwij :)

robal.gif

ts3.MineMania.pl

1-27518-350x20-51883C-31531E-372619-FFFFFF.png

Opublikowano

@UP

Tak jak już będzie dana godzina na którą umówiłeś się z innym clanem to muszisz kliknąć już dokładnie nie pamiętam nazwy ,ale jak wejdzie w WR i zalogujesz się i wezmiesz CQC to na samej górze po prawej stronie będziesz miał CLAN WAR Quick Join klikasz w to i chyba cie przenosi do miejsca wybranej wali clanu czyli OPS

Masz screenShota jak byś miał jakiś problem "

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...