Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oszust()Mam Dowody Zajrzyj )( Zlodziej

****NeRoN****

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otórz grałem przed chwila w metina i koles zwany szczurek oferowal mi zbroje +9.

A wiec postanowilem sie z nim wymienic, wziol handel wystawil zbroje ja tez wszystko ok

i akcep potem patrze zbroja jest +9 a po 3 minutach zbroja +0 stracilem kase i moja zbroje.

Mam filmik moge mu udowodnic i podac go na policje.

robilem filmik jak rozwalalem metina i zapomnialem to wylaczyc i sie wszystko nagralo.

MAM FARTA nicku oszusta calego nie moge podac ale jesli ktos chce wiecej informaci pisac na nr gg 825 18 90

Ta kradzieza ide zglosic na policje....

Poniewaz itemek byl bardzo duzo warty

Albo jesli ktos tez zostal oszukany prosze o kontakt zalatwie mu kupe nie przyjemnosci

Opublikowano

dasz filmik? bo coś mi sie nie chce wierzyć może zamknął handel i zamiast +9 dał +0..

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

jak? po 3 min zbroja z +9 zrobił sie +0???? nie realne. pokarz filmik tylko zrób cenzurę nicku kolesia

reklama

Opublikowano

Sory Ale Według mnie to 1.Policja nie ma nic do wirtualnego świata 2.Support Metin2 Nic nie zrobi twój problem (tez podobnie miałem) 3.Jak już ty ty chcesz zamiast filmiku keylogera podesłać i szpanować naszym PRO Eq

PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE TEMATU ; )))

ninja2.gif

Masz Problem z Grą?!

Pisz PW Zawsze pomogę

Combat Arms Metin2 WarRock

Nie obchodzą mnie twoję + i -

100% 4fun 100% Good ; ))

Jesteś Polakiem Nigdy o tym nie zapomnij!!!!!!

Opublikowano

Skoro tak to wyślij filmik do support'u albo tu wstaw go. Zobaczymy.

Mi też się jakoś nie chcę wierzyć w to..

Jeden mądry :P

Ludzie to Fack Jak zwykle ,,Okradają mnie ojej mam filmik"

Wyśle wam na GG keyloger 10sek i juz siedzi w plikach i czycha na passy do waszych Pro kont ;)))

NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ!!!!!!! TAKI HAK NIE ISTNIEJE ;P

PROSZĘ ZAMKNĄĆ

ninja2.gif

Masz Problem z Grą?!

Pisz PW Zawsze pomogę

100% 4fun 100% Good ; ))

Opublikowano

Prosze cie koles nie chce nikogo oszukac ani dac keja po prostu mnie okradl taki itemek byl bardzo dzuzo warty

Najpierw wyse do suporteed a potem jesli nie pomoze to ide na policje

Opublikowano

jaki ty kurna noob policja ci nie pomoże;

1 dokonałeś transakcji sam osobiście

2 żeby policja przyjęła zgłoszenie to koleś musiał by wsiąść itemka bez twojej wiedzy i zgodzy

reklama

Opublikowano

też tak miałem koleś mówi chcesz kupić boga +9 za 15kk mówie ok mysle sobie noob.. a tu tako odpisze najdokladniej

1.wystawil boga ja kase 15kk on wzial i wziol anuluj i do mnie mowil ze to ja zeby zemnie nooba zrobic

2. znow to zrobil

3. wystawil boga+0 nie zauwazylem i dalem 15kk a na tym swiecie to duzo za takeigo boga +0 bo nie patrzalem bo poprzednio dal +9 , +9 wiec dalem akcept a potem prosilem zeby oddal to nei oddal

_____

P.S Tez tak robie radze ci tez bo policja gowno zrobi bo to nasza wina. Dzieki temu sposobowi zarobilem z 400kk na Endurion HEH bo czesto to zarabialem ze dawalem szeroki+9 a tak naprawde +0 ;d za 3kk i tak dalej

Myśle ze tak cie on oszukał proszę tej tresci nie traktowac jako spam

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

2UP

sory za słownictwo to co ty zrobiłeś że dałeś sie oszukać w handlem to nie jest karalne na forum pisze że wszystko z handlem robisz na własną odpowiedzialność a i temat nie dotyczy tej sprawy co ty napisałeś

reklama

Opublikowano

Hahahah Dzieci wy macie po 7Lat????? Dajecie - Za To że koleś chce wam keya podesłać ....

Żałosne jak ten team.... idę na policje hahahahah

Wyśmieją cię tylko Bo policja działa w REalu prawdziwych złodzieji łapie a nie ,,Bo mi w grze ukradli itemy"

://///

CHCESZ TO DAJ - WYJEBANE MAM NA TO ;//////

ninja2.gif

Masz Problem z Grą?!

Pisz PW Zawsze pomogę

100% 4fun 100% Good ; ))

Opublikowano

Jeden mądry :P

Ludzie to Fack Jak zwykle ,,Okradają mnie ojej mam filmik"

Wyśle wam na GG keyloger 10sek i juz siedzi w plikach i czycha na passy do waszych Pro kont ;)))

NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ!!!!!!! TAKI HAK NIE ISTNIEJE ;P

PROSZĘ ZAMKNĄĆ

Ależ dziękuję.

Ps. *Jedna mądra jak już. ;d

hm.. no policję z tym raczej nie pójdziesz, bo sam prowadziłeś transakcję.

jedynie możesz wysłać filmik na support, o ile go masz.

Opublikowano

Prosze cie koles nie chce nikogo oszukac ani dac keja po prostu mnie okradl taki itemek byl bardzo dzuzo warty

Najpierw wyse do suporteed a potem jesli nie pomoze to ide na policje

Kolego a może zamiast się chwalić tym że Cie okradli dasz jakiś filmik, który to potwierdzi? Z resztą po co tak to obwieszczasz każdemu a nawet nie dasz żadnego filmiku albo SS? Z resztą tak jak inni mówili policja Ci tego nie uzna...

Opublikowano

No Nie Uzna w 100% Wyśmieje jak kida :P Wirtualny świat to nie Real ^^

ninja2.gif

Masz Problem z Grą?!

Pisz PW Zawsze pomogę

100% 4fun 100% Good ; ))

Opublikowano

ja nie twierdzę że koleś jest złodziejem to tylko twoja wina jesteś mało spostrzegawczy i tyle a nie ma czegoś takiego jak hack że widzisz itemka +9 a jak zaakceptujesz to zmienia się na +0 -.-

Opublikowano
Poniewaz itemek byl bardzo duzo warty

a nie nazywasz się może kononowicz? xD

btw. daj filmik , zbroja zapewny była +3 przed handlem tylko nie popatrzyłes

HBV27j.png

Opublikowano

To tylko sztuczka żaden hack po 2 policja / Gm powiedzą ci trza było patrzeć czym handlujesz i nie wymslajcie ze nagle sie zamienila na +0 bo to nie mozliwe.

Opublikowano

Na policje xD To tylko gra, jak by on kogoś zabił, albo ukradł ci coś w real'u no to OK. Ale w grze? lol To moje zdanie...

Opublikowano

Po prostu zamieniłeś się z nim za zbroje +0 bo z +9 na +0 się zrobić nie da nijak :D czyli chyba okularki są potrzebne ;] poza tym na metin2.pl pisało że za oszustwa w handlu metin2team NIE ODPOWIADA ! ! ! więc za swoją "głupotę" odpowiesz sam sobie bo policja miesza się w takie sprawy tylko w tedy gdy ktoś włamie ci się na konto lub komputer. To tyle z mojej strony :)

yyakuza.jpg

Opublikowano

To jest ch*j a nie realne zbroja zmieniła sobie + bo już nie chciało się jej być +9 i chciała żebyś ją spalił - 100% prawdy (lol)

Idź na policję nie się użalasz na forum, a pozatym po samym nicku ch*j a nie znajdą IP koleś ...

Jeśli chcesz zobaczyć moje tutoriale to wejdź na mój zasrany profil

Zbieram -

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...