Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Nx Gdzie Kupić?

lifest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NX`y można również zamówić dzwoniąc :>

Oczywiście lecz bardziej opłaca się kupować po przez paysafecard otrzymujemy więcej NX i płacimy mniej niż dzwoniąc .

9368_gold.png

Opublikowano

ale nie radze bo trzeba bedzie dokupic jeszcze jedna karte czyli 40 zl - 50 zl mialem tak kiedys i chcialem doladowac to zabraklo mi :)

Pooo cooo? Mi to nie potrzebne jestem pro nie gram na hackach !!!! xDD

Opublikowano

Telefonicznie czy przez paysafecard to i tak zawsze wychodzi więcej ale przez paysafecard nic cie nie rozłączy a jak ci kasa zostanie na karcie to możesz ją pózniej łonczyć

nowyfolder6.jpg

Opublikowano

Telefonicznie czy przez paysafecard to i tak zawsze wychodzi więcej ale przez paysafecard nic cie nie rozłączy a jak ci kasa zostanie na karcie to możesz ją pózniej łonczyć

Tak ale jak kupic paysafe za 20 zl to musisz jeszcze jedno dokupic bo na 5k lub 6 k 20 zl z paysafe nie starczy mialem ten problem pisalem na forum :)

Pooo cooo? Mi to nie potrzebne jestem pro nie gram na hackach !!!! xDD

Opublikowano

Telefon 5. 4,050 NX 10. 8,100 NX 20. 16,200 Paysafecard 5. 5000 NX 10. 10,000 NX 20. 20,000 NX 30. 30,000 NX oczywiście wszystko w euro

nowyfolder6.jpg

Opublikowano

Najszybsze (wg mnie najlepsze) - daopay, telefonicznie

Najbardziej opłacalne - Moneybookers, paysafecard

Kupowanie nx jest bezpieczne, chyba,że kupujesz przez allegro.

Opublikowano

Robisz tak wchodzisz na combata i tam zamawiasz nx przez deopay lub pasyficard to jest bezpieczny sposób a tanie nx kupujesz przez allegro i masz za malo kasy dużo nx decyzja należy do ciebie xD

JEBNIJ - TO NIE BOLI ....

Opublikowano

Osobiscie twierdz eże najszybcie jest do nich zadzwonic i zmówić sobie nx'y, możesz też przez internet co się bardziej opłaca.

ywug.jpg

Smacznego

Opublikowano

Robisz tak wchodzisz na combata i tam zamawiasz nx przez deopay lub pasyficard to jest bezpieczny sposób a tanie nx kupujesz przez allegro i masz za malo kasy dużo nx decyzja należy do ciebie xD

Może przez Allegro tanio ale jest najbardziej nie bezpiecznie .

9368_gold.png