Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cała Prawda O Zp Hack

bażant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Często na różnych forach internetowych ludzie grający w Cross'a pytają mi się czy mam lub wiem skąd wziąć ZP HACK.Zaczęło mnie to lekko mówić denerwować i postanowiłem napisać kilka zdań na ten temat.Otóż taki hack nigdy nie istniał i nie będzie istniał,ponieważ żeby uzyskać ZP wysyłane są polecenia do bazy kont crossfire.Widzą to Admini którzy zarządzają serwerem.To jest tak jak w Navicat na Priv Metin że możesz zmienić sobie liczę Yang ale tutaj są lepsze zabezpieczenia.

Jedynym działającym sposobem na ZP jest KUPNO lu po prostu metoda EARN FREE ZP.Dlatego nie nabierajcie się na filmiki które są np. na Youtube ponieważ oni wymuszają od Ciebie pasy a Zp i tak nie dostaniesz.

Mam nadzieje że ów poradnik opłacił się.

Dziękuję

Opublikowano

Heh to ty nie wiesz że w bajki o zp hacku wierzą tylko neo kidsy :D?

Elo elo my się znamy daj no zioło zajaramy

:D

Opublikowano

Raczej każdy doświadczony min. miesiąc grający gracz powinien to wiedzieć... Jak dla mnie temat trochę zbędny bo robi się spam

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

ehh... do każdej gry jest jakiś zp hack lub nx hack... Gówno prawda! same keyloggery, co prawda są takie boty, co uruchamiasz i na głupa reklamy w earn free zp robi, ale ja takich nie czaję, ale wiem że takie są :)

shoob.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...