Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Exp Ninja - Czy Bonowanie Jest Naprawdę Przydatne Na Takim Lvl'U?

Badek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam ninję 42lvl o EQ:

Kozy +9 śr. 16 | um. -3 | truta 2% | kd pene +3 i spalone (będę czyścił i pakował śmierci i powtórki),

Zabójcy +9 wartość ataku +10 | kd speeda +3 i spalone (będę pakował deffa +3),

Ebo +9 bez bonów

reszta trochę lipna.

Skile:

Zasadzka M3

Wirujący M1

Czy opłaca się bonować zbroję i kozy? Jednak do tego 61/65 trochę expienia jest... EBO na pewno będę bonował, ale zastanawiam się czy tych itemków nie bonować. Od razu mówię, że zarabiam SM'ki tylko czasem przez SR i to strasznie lipnie (teraz 22 mam).

Opublikowano

Dla mnie zbroji nie bonuj , wybonuj ebony i butki jakie tam masz na 2k hp , zborje na 61 wybonujesz .

Piszę poprawnie po Polsku.

Jeśli pomogłem daj - ; d

Jestem na MPC dłużej niż niektórzy KidModzi itp.

Po prostu nie poszczę , a nie wiem za co mam te % ( 25 )

Opublikowano

Tak jak @up napisał funkcję będziesz nosił aż do 75-80 bo bardzo dużo deffa daje i z kd+ wybonowana to wymiatasz, najgorzej tylko SM zarobić bo raz dochodzą i raz nie dochodzą.

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

Opublikowano

Jakie pierdolone nooby. Póki co opłaca ci się bonusowac tylko te przedmioty, które na pewno wykorzystasz w przyszłości, czyli tylko ebonitki. Reszta to tylko strata SM, a o bonowaniu kozikow to już zapomnij, bo ta broń to kompletna klapa, choć jeszcze z wysokimi umkami daje radę, a tak to syf.

Opublikowano

Opłaca się bonować itemki na ponad 40lv (prócz ebonów i czasem srebrnej) bo nie przydadzą ci się i wymienisz je na inne ;/

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...