Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Drop Hacka Trade Hacka Item Hacka

mocarz1122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Z góry chciałem wam powiedzieć ze wiem ze istenije drop hack bo mój kolega ma i zabiera komuś drop z metków. Trade też chyba jest bo koleś mi zabrał ebony +8 na handlu nie wiem jak on to zrobił ale nie mam juz w eq i mi napisał dzięki noobie nara i się logną.

Wiec nie chce usłyszeć od kogoś ze ich nie ma.

Jak macie to wrzucćie link.

A item hack nie wiem czy istnieje widziałm na stronce przyszło mi na e-mail ale nie wiem jak pobrać.. Wiec pomóżcie mi w tym i prosze o szczere odpowiedzi co do tych hacków.

Z góry THX za odpowiedź !!!

Opublikowano

Drop hack był na forum. Chodzi o to, że masz autopickupa (nie takiego, który klika zzzz...) i masz założoną grupę z noob charem. Wylogowujesz noob chara i powinno działać.

A trade hacka nie ma i nie będzie...!

/edit

Item hack to zwykły jebany visual hack... Na E*Pvp kiedyć był/Jest w kamer modzie/lub cheat engine... Tyle odemnie

Pozdrawiam, Krystian.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

i jeszcze kowal hack do tego? ile mozna tlumaczyc ze tego nie ma?! co do drophacka to byl ale obecnie nie dziala ( tylko na em2 )

@edit

musisz wykupic em2 na dh ;]

Kebab!

Opublikowano

Co do tego

Trade też chyba jest bo koleś mi zabrał ebony +8 na handlu nie wiem jak on to zrobił ale nie mam juz w eq i mi napisał dzięki noobie nara i się logną.

To chyba zamiast X w rogu kliknąłeś akceptuj... FAIL.

Trade hacka nie ma, yang nie ma, item hack nie ma.

Drophack to tak jak @krycha1996 napisał:

Szukasz jakiegoś AutoPickup, (nie wiem jaki, ostatnio się tym bawiłem w Maju), może być EM2.

Logujesz się na inne konto, zapraszasz nim do grupy postać do "pożyczania" itemków.

Lidera grupy wylogowujesz, włączasz autopick i działasz.

u7zdc8-2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...